Παράταση δηλώσεων συμμετοχής για το σεμινάριo του ΔΗΠΕΘΕ ΙΩΑΝΝIΝΩΝ

ΘέατροΤο ΔΗΠΕΘΕ ΙΩΑΝΝIΝΩΝ διοργανώνει και τη φετινή χρονιά σεμινάριο για εκπαιδευτικούς και θεατρολόγους με θέμα «Η αξιοποίηση της Δραματικής τέχνης στην Εκπαίδευση». Στο σεμινάριο θα διερευνηθούν τρόποι με τους οποίους μπορεί να αξιοποιηθεί η Δραματική τέχνη στην εκπαίδευση και πιο συγκεκριμένα το Εκπαιδευτικό Δράμα (Drama in Education): α) ως ανεξάρτητο μάθημα τέχνης (Θεατρική αγωγή) και β) ως μέσο για τη διδασκαλία άλλων μαθημάτων του προγράμματος σπουδών.

Το σεμινάριο είναι βιωματικό και παράλληλα υποστηρίζεται θεωρητικά. Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Προσχολικής, Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης και θεατρολόγους που ασχολούνται με τη θεατρική αγωγή. Θα πραγματοποιηθεί σε σύνολο 40 ωρών τα παρακάτω Σαββατοκύριακα: 30-31 Μαρτίου, 13-14 Απριλίου, 20-21 Απριλίου και 25-26 Μαΐου.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν θα υπερβεί τα 50 άτομα και για το λόγο αυτό θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Στο τέλος του σεμιναρίου χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης. Κόστος συμμετοχής για κάθε συμμετέχοντα 20 ευρώ για το σύνολο του σεμιναρίου. Η προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής παρατείνεται κι έτσι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν πλέον να δηλώνουν τη συμμετοχή τους στα τηλέφωνα 26 510 25 670 και 26 510 73 233 μέχρι τη Παρασκευή 15 Μαρτίου, ώρες 9 π.μ. έως 3 μ.μ. με ισχύουσα πάντα τη σειρά προτεραιότητας.

 

Tags:

, , , , , , , , ,

Leave a Reply