Παράδοση γραφομηχανών στο Σύνδεσμο Τυφλών Άρτας

Παράδοση γραφομηχανών στο Σύνδεσμο Τυφλών ΆρταςΤην τιμή να παραχωρήσει τρεις γραφομηχανές Braille, στον Σύνδεσμο Τυφλών Άρτας, είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας, στους εκπροσώπους του Συνδέσμου που τον επισκέφτηκαν στο γραφείο του.

Η προμήθεια έγινε από την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας μετά από σχετικό αίτημα του Συνδέσμου και στα πλαίσια προηγούμενης επίσκεψης στα γραφεία του.

Οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου ευχαρίστησαν την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας και τον κ. Ψαθά για την παραχώρηση αυτή, που είναι πολύ σημαντική για τους σκοπούς του, καθώς δίνει τη δυνατότητα σε όλο και περισσότερα μέλη του αλλά και όσους ασχολούνται με την εκπαίδευση των ανθρώπων με προβλήματα όρασης, να μάθουν γραφή και ανάγνωση με τη μέθοδο Braille.

Ο κ. Ψαθάς δήλωσε προς τους εκπροσώπους του Συνδέσμου, ότι η Π.Ε. Άρτας στέκεται πάντα δίπλα στις κοινωνικές ομάδες που αντιμετωπίζουν προβλήματα ένταξης, στους ανθρώπους με ιδιαίτερες δεξιότητες και θα προσπαθεί συνεχώς, στα πλαίσια των δυνατοτήτων της, να συμπαρίσταται στα αιτήματα και στις ανάγκες τους, ώστε όλοι οι πολίτες της περιοχής μας να έχουν τις ίδιες ευκαιρίες στη ζωή.

 

Tags:

, , , ,

Leave a Reply