Παπαβρανούσης: Επιστολή σε Αργύρη

Κύριε Αργύρη,
Αγαπητέ Βαγγέλη

Η εμπιστοσύνη που μου δείχνετε και η τιμή που μου κάνετε είναι μεγάλη όταν μου προτείνετε την θέση του Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων στον συνδυασμό «ΗΠΕΙΡΟΣ, ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ».  Οι προκλήσεις πολλές, το φορτίο βαρύ. Κοινή επιδίωξη: οι αξίες, οι αρχές και η σύνθεση απόψεων, οι πρακτικές διαφάνειας, αξιοκρατίας και αξιοπρέπειας. Κύριο μέλημά τα νέα πρότυπα δράσης και συμπεριφοράς. Η αυτοδιοικητική μεταρρύθμιση είναι η μεγάλη ευκαιρία και δεν πρέπει να χαθεί.

Η προκοπή του τόπου μας και η αγάπη μου γι’ αυτόν ήταν πάντα στόχος και οδηγός μου από κάθε θέση που μου προσφέρθηκε ή επιδίωξα να κατακτήσω. Αποδεχόμενος την πρότασή σας θα υπερβάλλω εαυτόν για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της θέσης, στα οράματά μας, χωρίς να χάσω τίποτε από αυτά που αναγνωρίσατε σε μένα και μου κάνατε αυτή την τιμή.

Μαζί θα δώσουμε τον αγώνα για νικηφόρο αποτέλεσμα, για να ανοίξουμε νέες ελπιδοφόρες προοπτικές για την Ήπειρο.

26 Σεπτεμβρίου 2010
Χρίστος Παπαβρανούσης

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΑΒΡΑΝΟΥΣΗ

Γεννήθηκα στα Ιωάννινα το 1951, γιος του Στάθη και της Πόπης Παπαβρανούση. Τελείωσα το Γυμνάσιο της Ζωσιμαίας Σχολής. Φοίτησα στην Σχολή Αρχιτεκτόνων του ΕΜΠ από το 1970 έως το 1975. Είμαι παντρεμένος με την αρχιτέκτονα Νατάσσα Πουλογιάννη. Μετά την στρατιωτική μου Θητεία, μέχρι σήμερα, ζώ και εργάζομαι στα Γιάννινα και ασχολούμαι με την μελέτη και κατασκευή Ιδιωτικών και Δημόσιων Οικοδομικών έργων.

Συμμετείχα από την δεκαετία του 1980 στα όργανα των Διοικήσεων του Συλλόγου Μηχανικών Ιωαννίνων, του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Διπλωματούχων Μηχανικών Ανωτάτων Σχολών (ΣΑΔΑΣ) και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Όλα αυτά τα χρόνια εκπροσωπώντας τον ΣΑΔΑΣ και το ΤΕΕ/ΤΗ, σε πλήθος επιτροπών, συνέβαλλα στην ορθολογική και επιστημονική ανάπτυξη και τον αξιοκρατικό προγραμματισμό, εκπόνηση και εκτέλεση μελετών και κατασκευών στην Ήπειρο.  Συμμετείχα στην προσπάθεια δημιουργίας και λειτουργίας του Οργανισμού Ηπειρωτικού Θεάτρου (Ο.Η.Θ.) πρόδρομο το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ηπείρου και της κινηματογραφικής λέσχης.

Στις Δημοτικές εκλογές του 2006 συμμετείχα σαν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό «Συνεργασία για την αλλαγή» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Φ. Φίλιο. Είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οικοτροφείου «Γεώργιος Σταύρου». Είμαι μέλος της Αντιπροσωπείας και Αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Τμήματος Ηπείρου – Λευκάδος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

 

Tags:

, , , , , , , , ,

Leave a Reply