Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία: Πρόσκληση

Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος παρουσιάζει τον Β’ τόμο και τον ψηφιακό δίσκο του βιβλίου του Σωκράτη Βασιλείου, «Περιήγηση στο δημοτικό τραγούδι». Η πολιτιστική εκδήλωση με τίτλο «Σπονδή στην παράδοση» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011 στις 19.00 το απόγευμα στην αίθουσα τελετών και εκδηλώσεων της Π.Σ.Ε., οδός Κλεισθένους 15, 7ος όροφος στην πόλη της Αθήνας.

Περιεχόμενο της εκδήλωσης θα είναι η παρουσίαση του Β’ τόμου και του ψηφιακού δίσκου του βιβλίου «Περιήγηση στο δημοτικό τραγούδι» του Σωκράτη Σ. Βασιλείου.

Την παρουσίαση του βιβλίου θα κάνει η Αγγελική Καραγεώργου και την παρουσίαση του δίσκου ο Κώστας Μήτσης. Συντονίζει και προλογίζει ο Βασίλης Πετρόπουλος. Eπιμέλεια ήχου: Γιώργος Γιάννος. Χορηγός επικοινωνίας: Περιοδικό «Ήπειρος Άπειρος Χώρα». Οργάνωση: «Θε.Λο.Πο.Λα. Εστία Ηπειρωτών»: 6932.708820 και Εκδόσεις «Άπειρος Χώρα»: 210.5154920.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:
– Έναρξη ώρα 7 μ.μ.: Μουσική εισαγωγή, Υποδοχή – Χαιρετισμός & Πρόλογος από τον Βασίλη Πετρόπουλο, Εκπ/κό- Δ/ντή Α/θμιας Εκπαίδευσης Α’ Αθηνών.
– Μουσικό διάλειμμα.
– Χαιρετισμοί: α. Πρόεδρος Π.Σ.Ε, β. Σ. Βασιλείου, γ. Κ. Μήτσης
– Μουσικό διάλειμμα.
– Η Αγγελική Καραγεώργου παρουσιάζει το Β’ τόμο του βιβλίου.
– Μουσικό διάλειμμα
– Επίλογος
– Μουσικός Επίλογος.

 

Tags:

, , , , , , , ,

Leave a Reply