Ο Ποδηλάτης του κόσμου συνεχίζει το ταξίδι του…

Ο Ποδηλάτης του Κόσμου συνεχίζει την προσπάθεια του καθώς βρίσκεται ήδη στον επόμενο σταθμό του, την πόλη του Βόλου μεταφέροντας το μήνυμα φιλίας και συνεργασίας και την πρόταση για την δημιουργία δικτύων σε φορείς και φυσικά πρόσωπα με το σύνθημα ότι όλοι μαζί μπορούμε όταν είμαστε ενωμένοι.

Ειδικότερα την Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου, ο Γρηγόρης συνάντησε συναδέλφους δημοσιογράφους της πόλης προκειμένου να τους ενημερώσει ιδιαιτέρως για τους σκοπούς και το ιδεολογικό υπόβαθρο του ταξιδιού. Αμέσως μετά στις 16:00 παραχώρησε συνέντευξη στο τηλεοπτικό σταθμό Astra Tv στην είσοδο του λιμανιού Αργώ. Εν συνεχεία το βράδυ περίπου στις 21:00 οι ποδηλάτες Βόλου οργάνωσαν ποδηλατοδρομία ξενάγηση στην πόλη στην οποία θα μετέχουν ποδηλάτες και από την γειτονική Λάρισα.

Το πρόγραμμα της επόμενης μέρας περιλαμβάνει στις 11:00 το πρωί επίσκεψη στο Γαλλικό σχολείο SAINT JOZGEPH προκειμένου ο ποδηλάτης να επικοινωνήσει με τους μικρούς μαθητές σε μια ανοιχτή συζήτηση και ανταλλαγή ιδεών εκ μέρους των παιδιών τα οποία πάντα σκέφτονται πρωτοπόρα και καινούργια πράγματα για το μέλλον και πως θα μπορούσε να διαμορφωθεί αυτό σε ότι αφορά το περιβάλλον, τον πολιτισμό και την παιδεία.

 

Tags:

, , , , , , , ,

Leave a Reply