Ομιλία Κ. Αρβανίτη στο Λούρο

Στην αίθουσα του γυμνασίου Λούρου γεμάτη με κόσμο πραγματοποιήθηκε η ομιλία του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη του συνδυασμού του Βαγγέλη Αργύρη για την Περιφέρεια “Ήπειρος – Τόπος να ζεις”, Κώστα Αρβανίτη στο Λούρο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο βουλευτής Πρέβεζας Βαγγέλης Παπαχρήστος, ο νομάρχης Βασίλης Ιωάννου, ο Γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Σπύρος Κατσάνος, νομαρχιακοί σύμβουλοι καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κατοίκων από την περιοχή του Λούρου.

Τον Κώστα Αρβανίτη προλόγισε ο εκπρόσωπος ενημέρωσης του συνδυασμού Νίκος Στύλος, νομαρχιακός σύμβουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στη σημασία των εκλογών για την αιρετή Περιφέρεια.

Ο Κώστας Αρβανίτης σε μια ατμόσφαιρα νίκης αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του συνδυασμού για την Ήπειρο τονίζοντας ότι ο συνδυασμός μιλάει στο λαό με συγκεκριμένες και ξεκάθαρες θέσεις για το όραμα και την αναπτυξιακή στρατηγική της Ηπείρου για το αύριο και ήδη το πρόγραμμα αυτό το έχει καταθέσει για να αξιολογηθεί από τους ψηφοφόρους. Αναφέρθηκε στο «Ηπειρώτικο καλάθι ποιοτικών προϊόντων», που θα βοηθήσει να πάρουν αξία τα προϊόντα της Ηπείρου τα οποία είναι αυθεντικά, έχουν ποιότητα και θα αποκτήσουν συγκεκριμένη ταυτότητα.

Επίσης αναφέρθηκε στις μεγάλες υποδομές που έχει ανάγκη η Ήπειρος και ειδικότερα η Πρέβεζα τονίζοντας ότι «θα δώσουμε τις μάχες για να λύσουμε τα βασικά της προβλήματα, τη σύνδεσή της με τους μεγάλους οδικούς άξονες, το λιμάνι της, τη βιομηχανική περιοχή, τον Αμβρακικό, που χρειάζεται άμεσα μέτρα».

Σε ότι αφορά στην αγροτική ανάπτυξη και την κτηνοτροφία αναφέρθηκε στη μεγάλη συμβολή της ΔΩΔΩΝΗΣ στη στήριξη του εισοδήματος των κτηνοτρόφων και επανέλαβε τη φράση που διατύπωσε και από το βήμα του αντιπροέδρου της Βουλής ο Βαγγέλης Αργύρης ότι «η ΔΩΔΩΝΗ είναι για την Ήπειρο ότι η Ακρόπολη για την Ελλάδα».

Επίσης ο κύριος Αρβανίτης αναφέρθηκε και στα θέματα της περιοχής του Λούρου τονίζοντας ότι είναι μια περιοχή όπου την ανάπτυξη κινεί η αγροτική οικονομία. «Πρέπει να βοηθήσουμε τους παραγωγούς, τους κτηνοτρόφους να οργανώσουν τις μονάδες τους σε επιχειρηματική βάση. Να είναι αγρότες από επιλογή και όχι επειδή δεν βρήκαν άλλη επαγγελματική διέξοδο» συμπλήρωσε. Επίσης αναφέρθηκε στη δυνατότητα να αναπτύξει η περιοχή εναλλακτικές μορφές τουρισμού με βάση το φυσικό περιβάλλον της.

Τέλος ο κύριος Αρβανίτης παρουσίασε στους παρευρισκόμενους τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της Πρέβεζας, τονίζοντας ότι πιστεύει στις ικανότητες των ανθρώπων αυτών που επέλεξε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου θεωρώντας ότι αποτελούν μια δυναμική νεανική ομάδα που θα κάνει τη διαφορά στην Πρέβεζα.

 

Tags:

, , , , , ,

Leave a Reply