Ομιλία Β. Αργύρη στην Παραμυθιά

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βαγγέλης Αργύρης περιόδευσε στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας Γρηγόρη Τζιοβάρα και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Θεσπρωτίας της παράταξης “Ήπειρος –  Τόπος να ζεις».

Στη συνέχεια ο κ. Αργύρης μίλησε σε μεγάλη συγκέντρωση, που ο παλμός και το πλήθος των Θεσπρωτών προμήνυσαν την μεγάλη νίκη της παράταξης «Ήπειρος τόπος να ζεις» στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.

Ο κ. Αργύρης στην ομιλία του αναφέρθηκε στον προγραμματικό χαρακτήρα των εκλογών αυτών λέγοντας χαρακτηριστικά : « Οι Ηπειρώτες απαιτούν από τους υποψηφίους περιφερειάρχες πρόγραμμα, υλοποιήσιμες θέσεις, σχέδιο για το αύριο. Εμείς ήδη καταθέσαμε στον Ηπειρωτικό λαό προγραμματική συμφωνία με υλοποιήσιμους και μετρήσιμους στόχους και με βάση το πρόγραμμά μας θέλουμε να μας κρίνει. Η παράταξη του κ. Καχριμάνη, δεν προτείνει τίποτε, παρά μόνο την απραξία και τον πελατειασμό όπως τον έζησαν οι γιαννιώτες στη Νομαρχία Ιωαννίνων τα τελευταία χρόνια. Αυτή την αντίληψη της συντήρησης και της απραξίας ο λαός της Ηπείρου θα την καταδικάσει στις εκλογές του Νοέμβρη. Διότι οι Ηπειρώτες θέλουν ανθρώπους ικανούς, με γνώση, θέληση, σχέδιο και όραμα για το μέλλον. Η παράταξή μας αυτό εγγυάται και γι’αυτό θα είναι ο νικητής στις 7 Νοέμβρη» τόνισε ο κ. Αργύρης.

Στη συνέχεια ο κ. Αργύρης περιέγραψε τους στόχους της παράταξης για την Ήπειρο δίνοντας έμφαση στην ενιαία λειτουργία της περιφέρειας. «Για εμάς η Ήπειρος δεν είναι ανώνυμη εταιρία με κάποιους να έχουν πολλές μετοχές και κάποιοι άλλοι να έχουν λίγες. Αυτή είναι η αντίληψη του κ. Καχριμάνη. Για εμάς όλη η Ήπειρος είναι ένας ενιαίος γεωγραφικός, κοινωνικός και οικονομικός χώρος, όπου η κάθε περιοχή συμπληρώνει την άλλη. Αξιοποιούμε τις δυνατότητες όλων των περιοχών της Ηπείρου ισότιμα και κάνουμε χρηστή αξιοποίηση των πόρων της Περιφέρειας. Η ανάπτυξη της Ηπείρου απαιτείται να είναι ισόρροπη και για τις τέσσερεις Περιφερειακές της Ενότητες. Την Άρτα, τα Γιάννενα, τη Θεσπρωτία και την Πρέβεζα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αργύρης.

Ο κ. Αργύρης αναφέρθηκε και στο θέμα της ΔΩΔΩΝΗΣ λέγοντας χαρακτηριστικά : « Η ΔΩΔΩΝΗ είναι για τους Ηπειρώτες ότι η Ακρόπολη για τον Ελληνισμό. Ο κ. Καχριμάνης ψελλίζει σήμερα λόγια για την ΔΩΔΩΝΗ. Δεν πέρασε όμως πολύ καιρός που επιχαίρονταν και επικροτούσε να έχει η τράπεζα την κυριαρχία στην βιομηχανία. Το κόμμα του από την άλλη μιλάει καθαρά και ανοιχτά για χρηματιστήριο. Ας αφήσουν τα παιχνίδια. Η παράταξη «Ήπειρος τόπος να ζεις» εγγυάται το αναπτυξιακό μέλλον και της κτηνοτροφίας και της ΔΩΔΩΝΗΣ. Η ΔΩΔΩΝΗ θα είναι αποκλειστικά των Ηπειρωτών. Τελεία και παύλα. Επειδή εμείς δεν παίζουμε, ούτε κρυβόμαστε τα ίδια θα μεταφέρω και στον Πρωθυπουργό κατά την επίσκεψή του στα Γιάννενα» τόνισε ο κ. Αργύρης.

«Απομένουν λίγες μέρες μέχρι τις εκλογές. Από εδώ από την μαρτυρική Παραμυθιά την έδρα της ιστορικής επαρχίας Σουλίου, καλώ όλους τους Ηπειρώτες να ψηφίσετε με γνώση, με δύναμη. Είμαι σίγουρος ότι θα εμπιστευθείτε τις προσδοκίες σας στην παράταξή μας. Και να είστε και εσείς σίγουροι ότι θα σας δικαιώσουμε» κατέληξε ο κ. Αργύρης.

 

Tags:

, , , , , ,

Leave a Reply