Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Ιωαννίνων: Ανακοίνωση

Η Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Ιωαννίνων εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«« Μισό Ευρώ η δαπάνη για τις ετικέτες του Υφυπουργικού γραφείου του κ. Άδωνι Γεωργιάδη:

Με αφορμή δημοσιεύματα του τοπικού τύπου σχετικά με το “μεγάλο” δημόσιο κόστος των ετικετών του νέου Υφυπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας και βουλευτή Β’ Αθηνών του κόμματας μας κου Άδωνι – Σπυρίδωνα Γεωργιάδη, σας πληροφορούμε ότι η Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Ιωαννίνων επικοινώνησε με τον δ/ντή του πολιτικού γραφείου του εν λόγω Υφυπουργού και ζήτησε άμεσα λεπτομέρειες τόσο για τη βασιμότητα αυτών των δημοσιευμάτων, όσο και για το πραγματικό κόστος που είχαν οι ετικέτες του εν θέματι υφυπουργικού γραφείου.

Στα πλαίσια αυτά σας καθιστούμε γνωστό ότι, πράγματι, όπως συμβάνει άλλωστε με κάθε ανασχηματισμό, ετοποθετήθησαν τρεις ετικέτες συνολικής αξίας 0,50 ευρώ, ήτοι μία στο γραφείο του ιδίου του κου Υφυπουργού και από μία έξωθι των γραφείων δ/ντού και γραμματείας του εν θέματι υφυπουργικού γραφείου.

Η δε υποτιθεμένη δημοσία δαπάνη ήτο μηδενική, διότι τόσο ο εκτυπωτής, όσο και η μελάνι που χρησιμοποιήθηκε προέρχοντο από το πολίτικο γραφείο του κου Άδωνι Γεωργιάδη.

Τέλος, επειδή ως κόμμα φρονούμε ότι εντός της συνταγματικής αρχής της χρηστής διαχείρισης του δημοσίου χρήματος εντάσσεται η άμεση και επαρκής ενημέρωση του φορολογουμένου, σας γνωρίζουμε ότι τα στελέχη του πολιτικού γραφείου του κου Άδωνι Γεωργιάδη παραμένουν στη διάθεση σας για περαιτέρω λεπτομέρειες επί του θέματος.

Για τη Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Ιωαννίνων
Ο Πρόεδρος, Παπαγιάννης Ιωάννης. »»

 

Tags:

, , , , , , ,

Leave a Reply