ΝΟ.Δ.Ε. Ιωαννίνων: Ανακοίνωση

Από το γραφείο τύπου της ΝΟ.Δ.Ε. Ιωαννίνων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«« Σε συνέχεια των αποφάσεων της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου της κ. Αντώνη Σαμαρά, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, απέστειλε προς όλες τις ΝΟΔΕ εγκύκλιο με την οποία καθορίζονται οι διαδικασίες εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στα ψηφοδέλτια του κόμματος κατά τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές.

Σύμφωνα λοιπόν με την εγκύκλιο ο κάθε ενδιαφερόμενος, που πληροί τις αναγκαίες προϋποθέσεις, μπορεί να υποβάλλει την αίτησή του από 12 Μαρτίου 2012 έως και τις 6 το απόγευμα της 15ης Μαρτίου 2012 στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Ιωαννίνων από όπου θα μπορέσουν να προμηθευτούν τα σχετικά έγγραφα.

Σημειώνεται ότι οι δηλώσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα πρέπει, μεταξύ άλλων, να συνοδεύονται από πρόσφατο πιστοποιητικό ποινικού μητρώου και –εφόσον ο ενδιαφερόμενος είναι πρώην βουλευτής- από δήλωση παραίτησής του από το δικαίωμα δικαστικής διεκδίκησης οποιουδήποτε ποσού αναδρομικώς οφειλομένων αναπροσαρμογών της βουλευτικής του αποζημίωσης, καθώς και κάθε άλλου ποσού που σχετίζεται με οποιοδήποτε τρόπο προς τη βουλευτική του ιδιότητα. »»

 

Tags:

, , , , , , ,

Leave a Reply