Νέα γυάλινη συσκευασία ΖΑΓΟΡΙ από τη ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, πρωτοπόρος στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού, λανσάρει νέα γυάλινη συσκευασία, για το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, με ανανεωμένο «υπέρ – διάφανο» σχεδιασμό.

Κάνοντας πράξη την καινοτομία, που αποτελεί συνώνυμο της αναπτυξιακής της φιλοσοφίας, η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, επενδύοντας σταθερά στη νέα τεχνολογία, εμπλουτίζει την γκάμα των προϊόντων της, με την πρωτοποριακή γυάλινη συσκευασία του 1 lt. Η νέα φιάλη, που θα διατεθεί κυρίως στους χώρους μαζικής εστίασης, σχεδιάστηκε έτσι ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις προδιαγραφές υψηλής ποιότητας που προσφέρει η εταιρεία σε όλα της τα προϊόντα, καλύπτοντας ταυτόχρονα κάθε καταναλωτική ανάγκη.

Ενισχύοντας τη δυναμική του παρουσία στην εγχώρια αγορά, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ αποκτά νέο διάφανο προφίλ, δίνοντας την αίσθηση της φυσικότητας και της διαύγειας, όπως ακριβώς αρμόζει σε κάθε «σταγόνα» ΖΑΓΟΡΙ. Το λιτό και αρμονικό περιεχόμενο της νέας γυάλινης συσκευασίας εμπερικλείει τη δροσιά και την αυθεντική ποιότητα που πηγάζει από τις φυσικές πηγές της περιοχής των Ζαγοροχωρίων.

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ διαθέτει δύο ιδιόκτητες αναγνωρισμένες πηγές φυσικού μεταλλικού νερού και δύο εργοστάσια εμφιάλωσης στις περιοχές Περίβλεπτος και Κρανούλα. Τον όμιλο συμπληρώνει μια τρίτη βιομηχανική μονάδα η οποία βρίσκεται στη Βιομηχανική Περιοχή (ΒΙ.ΠΕ.) Ιωαννίνων και παράγει pet – performs και πλαστικά πώματα, καθετοποιώντας την παραγωγική διαδικασία.

Το νερό ΖΑΓΟΡΙ είναι επίσημα αναγνωρισμένο από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως Φυσικό Μεταλλικό Νερό. Συγκεκριμένα, οι έλεγχοι πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις απαιτήσεις των προτύπων ISO 9001:2000, ISO 22000:2005 (HACCP) και HACCP Codex Alimentarius, που αφορούν στη διαχείριση της υγιεινής, της ασφάλειας και της ποιότητας των τροφίμων. Η σωστή εφαρμογή των ανωτέρω προτύπων πιστοποιείται από τους διαπιστευμένους φορείς πιστοποίησης TUV HELLAS και TUV CERT.

 

Tags:

, , , , , , , , , , ,

Leave a Reply