Μήνυμα Χ. Παπαβρανούση

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ιωαννίνων Χ. Παπαβρανούσης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«« Γιαννιώτισσες και Γιαννιώτες,

Μετά την πρώτη Κυριακή των εκλογών έχω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω προσωπικά αλλά και εκ μέρους όλων των συναδέλφων και του επικεφαλής της παράταξης Βαγγέλη Αργύρη για την εμπιστοσύνη που μας δώσατε. Από εσάς στάλθηκε ένα σαφές μήνυμα είτε μέσα από την αποχή, είτε μέσα από την επιλογή του συνδυασμού, είτε μέσω της επιλογής του άκυρου και λευκού. Στάθηκαν μηνύματα και προς την κυβέρνηση και προς τον φορέα που έχει εκφράσει την στήριξη στον συνδυασμό μας.

Γιαννιώτισσες και Γιαννιώτες, Σεβόμαστε την άποψη των πολιτών. Ήταν, είναι και θα είναι το βασικό δεδομένο της πορείας μας. Ανεξάρτητα των επιλογών που έγιναν την Κυριακή που μας πέρασε, υπάρχουν πολλά κοινά σημεία στα οράματα μας αλλά και στην μέθοδο για την πραγμάτωση τους. Η προσπάθεια μου, που πολλοί από εσάς στηρίξατε και σας ευχαριστώ γι αυτό ακόμη μια φορά, δεν σταματά εδώ. Τώρα όμως την Κυριακή που μας έρχεται η επιλογή είναι διαφορετική. Και αφορά ποιοι θα αναλάβουν να χαράξουν και πως μια ελπιδοφόρα πορεία για τον τόπο μας. Ποιοι θα σεβαστούν και θα ακούσουν τις διαφορετικές απόψεις. Ποιοι θα υποστηρίξουν και θα αποφασίσουν τον διάλογο για να συνδιαμορφωθούν προτάσεις και αποφάσεις.

Ποιοι θα εγγυηθούν την σύνθεση των προτάσεων και απόψεων και θα αποκλείσουν τον συμβιβασμό με συμφέροντα. Ποιοι τελικά θα περιφρουρήσουν και με ποια μέθοδο την αξιοπιστία στις συλλογικές αποφάσεις ώστε να υλοποιηθούν. Όλοι μαζί και καθένας προσωπικά είμαστε εδώ για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε όλα τα προηγούμενα να γίνουν πράξη.

Η ευκαιρία είναι μοναδική, όλοι μαζί, να πάρουμε την τύχη της Ηπείρου στα χέρια μας και να βάλουμε τις βάσεις για μια άλλη νοοτροπία, άλλες πρακτικές στην άσκηση της εξουσίας, στην εξυπηρέτηση του πολίτη, την ανάπτυξη της Ηπείρου. »»

 

Tags:

, , , , ,

Leave a Reply