Μήνυμα Χ. Γκόκα για την ημέρα της Πρωτομαγιάς

no_logoΜήνυμα Χ. Γκόκα, βουλευτή ΠΑΣΟΚ Άρτας, για την ημέρα της Πρωτομαγιάς:

«« Ο εορτασμός της Πρωτομαγιάς βρίσκει τη χώρα μας να συνεχίζει το δύσκολο δρόμο για να βρει τη διέξοδο στα μεγάλα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα που η κρίση μας έφερε.

Ένα δρόμο με δύσκολες αποφάσεις και επιλογές, αλλά και μεγάλες θυσίες του Ελληνικού Λαού. Όλοι όσοι στηρίζουμε με τις αποφάσεις μας αυτήν την προσπάθεια δεν υπολειπόμαστε σε κοινωνική ευαισθησία, δεν αποστασιοποιηθήκαμε από τις αρχές μας και έχουμε την αγωνία ώστε να δημιουργήσουμε μια ισχυρή κοινωνία με αλληλεγγύη και συνοχή.

Κι αυτή η προσπάθεια όπως φαίνεται και από τις τελευταίες εξελίξεις διατηρεί ζωντανή την ελπίδα και απομακρύνει τα σενάρια της καταστροφής. Και αυτό δυστυχώς σε κάποιους δεν αρέσει για λόγους μικροπολιτικής σκοπιμότητας.

Με την ευκαιρία της Πρωτομαγιάς θα ήθελα να τονίσω την προτεραιότητα της μέριμνας για τον κόσμο της εργασίας, για μέτρα κατά της ανεργίας και στήριξης των θέσεων εργασίας. Ιδιαίτερα για το δικαίωμα στην ελπίδα, για τους νέους ανθρώπους.

Αυτή είναι η σκέψη και φροντίδα μας, σε μια πορεία που χρειάζεται τη μεγαλύτερη δυνατή ενότητα και ομοψυχία της Ελληνικής κοινωνίας. Να στηριχθεί η ανάπτυξη και οι παραγωγικές δυνάμεις της χώρας. Για να υπάρχουν οι δυνατότητες και οι προϋποθέσεις να αντιμετωπίσουμε την ύφεση, να δώσουμε ευκαιρίες εργασίας και απασχόλησης σε όλους. »»

 

Tags:

, , , ,

Leave a Reply