Μήνυμα Δημάρχου για έναρξη σχολικής χρονιάς

Τις ευχές του σε όλους τους μαθητές του Δήμου για γόνιμη και δημιουργική σχολική χρονιά στέλνει ο δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος. Ο κ. Φίλιος σήμερα Τρίτη, παρευρέθη στον Αγιασμό που έγινε στη Ζωσιμαία Παιδαγωγική Ακαδημία.

Μήνυμα της αντιδημάρχου:

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, η αρμόδια αντιδήμαρχος Βούλα Τσίλη, σε μήνυμά της αναφέρει:

«« Η μέρα του Αγιασμού σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, προκαλώντας συναισθήματα χαράς, αγωνίας, προσμονής αλλά και ευθύνης για όλη την εκπαιδευτική κοινότητα. Σας καλωσορίζω στο νέο σας ξεκίνημα και προτρέπω όλους τους μαθητές να βάλετε υψηλούς στόχους και πάνω απ’ όλα να μην φοβάστε να ονειρεύεστε ένα καλύτερο αύριο για σας και την κοινωνία. Θέλει κόπο και θυσία, αλλά θα τα καταφέρετε.

Προτρέπω, όλους εμάς τους μεγάλους, να συμπορευθούμε και να προσπαθήσουμε για τον κοινό μας στόχο, ένα δημόσιο σχολείο αναβαθμισμένο, ποιοτικό και ανταγωνιστικό, που θα εξασφαλίζει στη νέα γενιά όλες τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους.

Είμαι απόλυτα πεπεισμένη ότι τα σχολεία μας διαθέτουν εκπαιδευτικούς με υψηλό ηθικό έρεισμα, γνώσεις, εμπειρίες, ευαισθησία και θέληση για προσφορά. Σας εύχομαι να έχετε δύναμη και θα πετύχετε στο σπουδαίο έργο για το οποίο έχετε ταχθεί.

Σ’ αυτό το ταξίδι της μάθησης, της γνώσης και των αξιών, συμπαραστάτες και συνοδοιπόροι οι γονείς. Σας εύχομαι κάθε επιτυχία στη σημαντική αποστολή σας.

Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν, τα νέα δεδομένα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Παρ’ ότι η χώρα μας εξακολουθεί να βρίσκεται σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, η οποία έχει αντίκτυπο και στα σχολεία μας, όλοι μαζί θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία και να δώσουμε στα παιδιά μας τα σχολεία και τη μόρφωση που δικαιούνται.

Ως δημοτική αρχή υποστηρίζουμε κάθε προσπάθεια και πρωτοβουλία στο χώρο της παιδείας. Είμαστε δίπλα σας με κάθε τρόπο για σχολεία λειτουργικά και αποτελεσματικά.Τις καλύτερες ευχές μου για πρόοδο ώστε η νέα σχολική χρονιά να γεμίσει πολύτιμες εμπειρίες και να αποτελέσει εφαλτήριο για καινούριες κατακτήσεις.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους. »»

 

Tags:

, , , , ,

Leave a Reply