Κ. Τασούλας για κινητοποιήσεις οδηγών ταξί

Στο θέμα των κινητοποιήσεων του κλάδου των ταξί αναφέρθηκε ο βουλευτής Ιωαννίνων και Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ κ.Κώστας Τασούλας στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων.  Ο κ.Τασούλας μεταξύ άλλων είπε:

«Η προσωπική βεντέτα Ραγκούση – Ρέππα και το κυβερνητικό “ράβε – ξήλωνε” δημιούργησαν νέο σοβαρό πρόβλημα στις συγκοινωνίες, ενώ υπονομεύουν και πλήττουν τη διεθνή εικόνα της χώρας, σε μια κρίσιμη στιγμή, που κορυφώνεται η τουριστική περίοδος. Άμεσα και απόλυτα υπεύθυνος είναι ο κ. Ραγκούσης, ο οποίος ανεξήγητα, χωρίς καμιά λογική και χωρίς να έχει κανένα σχέδιο, ακύρωσε τη συμφωνία του προκατόχου του με τον κλάδο των ταξί.

Από την άλλη πλευρά και παρά την κυβερνητική ανευθυνότητα, ο κλάδος των ταξί πρέπει να επιδείξει στάση ευθύνης.  Αποκλεισμός αεροδρομίων και λιμανιών δεν μπορούν να γίνουν δεκτά, όπως δεν μπορεί να γίνει δεκτό οτιδήποτε θίγει το κοινωνικό σύνολο και την εθνική οικονομία.

Οσον αφορά τις κυβερνητικές αθλιότητες περί δήθεν υποκίνησης των κινητοποιήσεων από την Ν.Δ. ο απάντηση είναι πως δεν χρειάζεται, δυστυχώς, καμμία υποκίνηση σήμερα για να αντιδρούν προς την κυβερνητική πολιτική  όλοι οι Ελληνες και οι Ελληνίδες και ιδιαίτερα τα μεσαία και χαμηλά εισοδηματικά στρώματα.

Η κυβέρνηση από το να επιρρίπτει αποκλειστικά δική της ευθύνη στην Ν.Δ. καλά θα κάνει να λύσει τα σοβαρά προβλήματα που δημιουργεί.

Καλούμε, , τον κ. Ραγκούση να ξεκινήσει άμεσα, ουσιαστικό διάλογο με τους εκπροσώπους του κλάδου των ταξί.

Η θέση μας είναι ξεκάθαρη: Απελευθέρωση του επαγγέλματος με τους ίδιους κανόνες που ισχύουν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.

Επαναλαμβάνουμε, όμως, ότι οι οδηγοί ταξί θα πρέπει να σταματήσουν άμεσα τον αποκλεισμό των αεροδρομίων και των λιμανιών της χώρας».

 

Tags:

, , , , , , ,

Leave a Reply