Κιβωτός του Κόσμου: Έκθεση έργων με βασικό υλικό το ξύλο

no_logoΌταν η τέχνη συναντά την Αγάπη, η ύλη γεμίζει ψυχή, παίρνει μορφή, ζωντανεύει. Χαμογελά στον άνθρωπο με το αληθινό της πρόσωπο.

Το Θεατρικό Εργαστήρι “Επί Σταγών” απευθύνει πανελλήνιο προσκλητήριο Αγάπης με σύνθημα: «Με ένα κομμάτι ξύλο ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΑΡΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ».

Το εργαστήρι μας, πιστό στην αξία του εθελοντισμού και ενεργό σε δράσεις μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, διοργανώνει έκθεση καλλιτεχνικών έργων με βασικό υλικό το ξύλο.

Πάρτε, λοιπόν, ένα κομμάτι ξύλο, αφήστε ελεύθερη τη φαντασία και την έμπνευση, μεταμορφώστε το, δώστε του πνοή. Αφήστε το να ταξιδέψει σε μας, να κοσμήσει την έκθεσή μας και τότε θα συναντήσει την “ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ”.

Η διάρκεια συλλογής των έργων ορίζεται από 1 Φεβρουαρίου μέχρι 30 Απριλίου. Τα έργα θα εκτεθούν επώνυμα αμέσως μετά το πέρα της συλλογής τους.

Θα διατεθούν προς πώληση και το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί, θα δοθεί εξολοκλήρου ως προσφορά αγάπης στην “ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ”. Τα έργα που δεν θα πωληθούν θα κοσμήσουν τις εγκαταστάσεις της “ΚΙΒΩΤΟΥ”.  Η αγάπη μας ας ενωθεί με τη δική σας και όλοι μαζί με τον υπέροχο αγώνα του πατρός Αντωνίου, που παλεύει με ανιδιοτέλεια για τη στήριξη και την προστασία της Μητέρας και του Παιδιού.

Μοιραστείτε μαζί μας την ελπίδα με τον ίδιο ενθουσιασμό. Ας τιμήσουμε την ανθρωπιά μας!

Μάθε για την “ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ” στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.kivotostoukosmou.org

Θεατρικό εργαστήρι “ΕΠΙ ΣΤΑΓΩΝ”,
Χατζηπέτρου 17
42200 Καλαμπάκα.
site: www.epistagon.gr
E-mail: info@epistagon.gr
Τηλ. επικοινωνίας: 24324.00236 & 6909820721

Όροι συμμετοχής:
1. Δεν υπάρχει περιορισμός στο θέμα ή την τεχνοτροπία του εκθέματος.
2. Η συμμετοχή μπορεί να γίνει με ένα ή περισσότερα έργα.
3. Κάθε εκθέτης θα πρέπει να φροντίσει να έρθει σε επαφή με το Θεατρικό Εργαστήρι «Επι Σταγών», για να εκδηλώσει το ενδιαφέρον συμμετοχής του στην έκθεση , και στη συνέχεια για τον τρόπο αποστολής του/των έργου/ων.
4. Τα έργα θα πρέπει να αποσταλούν μέχρι 30 Απριλίου .
5. Τα έργα θα εκτεθούν επώνυμα και γι’ αυτό κάθε εκθέτης θα πρέπει να αποστείλει επίσης στοιχεία ή λογότυπο με τα οποία θα εκτεθεί το έργο στην έκθεση.

 

Tags:

, , , , ,

Leave a Reply