Καχριμάνης: Εγκαίνια εκλογ. κέντρου Πρέβεζας

Η έναρξη λειτουργίας του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου» με επικεφαλής τον Νομάρχη Ιωαννίνων και υποψήφιο Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη και Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας τον κ. Στράτου Ιωάννου, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, στην οδό Λεωφόρο Ειρήνης και Καρυωτάκη, στην Πρέβεζα. Ταυτόχρονα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Αλεξ. Καχριμάνης, ανακοίνωσε και τα ονόματα των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων Πρέβεζας, δηλώνοντας μεταξύ άλλων και τα εξής:

«Η παράταξή μας, ξεκινά από σήμερα και επίσημα τον προεκλογικό της αγώνα για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. Έναν αγώνα με μοναδικό στόχο την οικονομική, κοινωνική, τεχνολογική, πολιτική και πολιτισμική ανάπτυξη σε αρμονία και με σεβασμό στο φυσικό και πολιτισμικό περιβάλλον και προς όλους τους πολίτες. Έναν αγώνα, έντιμο, καθαρό, στηριγμένο σε αξίες και πολιτικά επιχειρήματα με μοναδικό στόχο να κάνουμε την Πρέβεζα και όλη την Ήπειρο αξιοβίωτη. Και έναν προεκλογικό αγώνα, προσαρμοσμένο στη σημερινή δύσκολη κατάσταση  της κοινωνίας , χωρίς σπατάλες και φιέστες. Η προσπάθεια που ξεκινάμε στηρίζεται στην συνεργασία και στην ομαδικότητα. Εγγύηση για το τελικό αποτέλεσμά είναι οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, οι οποίοι είναι έμπειρα στελέχη της αυτοδιοίκησης, καταξιωμένα στους επαγγελματικούς τους χώρους, αποφασισμένα  να αγωνιστούν για τον τόπο τους».

Ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας κ. Στράτος Ιωάννου δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε την μάχη για την Πρέβεζα, προκειμένου να χτίσουμε το αναπτυξιακό της μέλλον στο πλαίσιο μιας Αξιοβίωτης ανάπτυξης για ολόκληρη την Ήπειρο. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι ευθύνες που καλούμαστε να επωμιστούμε είναι μεγάλες. Ο νέος θεσμός, τον οποίο θα υπηρετήσουμε πρέπει να πετύχει, όχι μόνο προς όφελος της Αυτοδιοίκησης, αλλά για το καλό – κυρίως- όλων των πολιτών. Η πορεία μας έχει αποδείξει ότι ξέρουμε να ανταποκρινόμαστε στις προκλήσεις, να παλεύουμε τις δυσκολίες και να βγαίνουμε νικητές. Σήμερα, λοιπόν, με συνοδοιπόρους όλους τους συμπολίτες μας, ξεκινάμε και επίσημα μια συλλογική προσπάθεια στη βάση της οποίας θέτουμε τη σκληρή δουλειά, την ευθύνη και την αποτελεσματικότητα. Πεποίθηση μας είναι, ότι πέρα και πάνω από κομματικές αντιλήψεις και προσωπικές γνώμες, όλοι μαζί αλλά και ο καθένας ξεχωριστά από το δικό του πόστο ευθύνης, μπορούμε και πρέπει να προσφέρουμε τα μέγιστα στην Αξιοβίωτη Ανάπτυξη της Πρέβεζας».

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

1. ΑΝΑΤΟΛΙΩΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ, Επιχειρηματίας – Δημ. Σύμβουλος Πρέβεζας
2. ΓΙΟΛΔΑΣΗΣ  ΒΑΣΙΛΗΣ, Οικονομολόγος – ιδιοκτήτης σχολών πληροφορικής
3. ΕΥΘΥΜΙΟΥ  ΓΙΑΝΝΗΣ, οικονομολόγος
4. ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΝΙΚΟΣ, τοπογράφος – μηχανικός, επιχειρηματίας
5. ΚΑΤΣΑΜΩΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, παιδίατρος – νομ. σύμβουλος
6. ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΦΑΝΗΣ, πολιτικός μηχανικός, δήμαρχος Ζαλόγγου, Πρόεδρος ΤΕΔΚ Πρέβεζας
7. ΞΩΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑ, επιχειρηματίας, πρώην υποψήφια βουλευτής
8. ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ ΗΛΙΑΣ, Εκπαιδευτικός – γεωπόνος δήμαρχος Ανωγείου
9. ΠΡΕΝΤΖΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ, αξιωματικός αστυνομίας ε.α. , πρώην διοικητής τροχαίας Πρέβεζας
10. ΡΙΖΟΥ ΒΙΚΥ, εκδότρια – ιστορικός
11. ΣΠΥΡΕΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ειδικός παθολόγος – επιστ. Υπεύθυνος ΟΚΑΝΑ Πρέβεζας, νομαρχιακός σύμβουλος
12. ΤΖΟΥΜΕΛΕΚΑ – ΠΑΤΡΟΖΟΥ ΜΑΡΙΑ, φιλόλογος – νομ. σύμβουλος
13. ΤΟΥΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, επιχειρηματίας τουριστικών επιχειρήσεων
14. ΤΥΡΕΚΟΓΛΟΥ ΤΑΣΟΣ, εκπαιδευτικός πρώην δήμαρχος Λούρου

 

Tags:

, , , , , , , , , , ,

Leave a Reply