Ιωάννινα: Στην τελική ευθεία το κοινωνικό ιατρείο

Στην τελική ευθεία εισέρχονται όλες οι διαδικασίες για την λειτουργία του δημοτικού κοινωνικού ιατρείου και φαρμακείου. Πρόκειται για μία ακόμη πρωτοβουλία που ανέλαβε και υλοποιεί ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κι έρχεται σε συνέχεια όσων ήδη έχουν γίνει πράξη με στόχο την ανακούφιση ευπαθών ομάδων του πληθυσμού.

Στο πλαίσιο της οργάνωσης του κοινωνικού ιατρείου και φαρμακείου, ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ Φίλιππος Τσουμάνης, είχε συνεργασία τόσο με την Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου όσο και με τον Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ιωαννίνων.

Στις συζητήσεις αυτές έγινε σαφές ότι η αρωγή τόσο από τον ιατρικό όσο και από τον φαρμακευτικό κόσμο θα είναι συνεχής προκειμένου να στελεχωθεί και να λειτουργήσει απρόσκοπτα το κοινωνικό ιατρείο. Οι δομές αυτές, που θα φιλοξενηθούν σε χώρους που διαμορφώνονται στο ΚΕΠΑΒΙ, θα παρέχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε ανασφάλιστους συμπολίτες μας. Η διαδικασία μέσω της οποίας θα μπορεί κάποιος να απευθυνθεί στο κοινωνικό ιατρείο, θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες από τον ΟΚΠΑΠΑ.

 

Tags:

, , , , , , ,

Leave a Reply