Ιωάννινα: “Ο Γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες”

Η παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου για τη χειμερινή σεζόν 2012-2013 με υπερηφάνεια παρουσιάζει το παγκόσμιο λογοτεχνικό αριστούργημα του Ιούλιου Βερν “Ο Γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες” σε θεατρική απόδοση Γιάννη Δεληγιάννη & σκηνοθεσία Κώστα Γάκη. (βραβείο Δημήτρης Χόρν 2005)

Ο Θίασος του Γιάννη Χριστόπουλου επισκέπτεται για άλλη μία φορά τη πόλη μας, αυτή τη φορά για 7η συνεχή χρονιά πάντα με ποιοτικές παραστάσεις.

“Ο Γύρος του κόσμου” απευθύνεται σε παιδιά από 2,5 ετών και άνω, ανεβαίνει στο σανίδι από ένα θίασο με αξιόλογος ταλαντούχους ηθοποιούς, και την εμπνευσμένη σκηνοθετική καθοδήγηση του Κώστα Γάκη.

Η παράσταση θα δοθεί στο “Πνευματικό Κέντρο Πυρσινέλλα” το Σάββατο 12 Ιανουαρίου. Ώρες παραστάσεων: 5.00 Μ.Μ. & 7.30 Μ.Μ.

ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΟΓΑ – ΠΡΟΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Τηλ. 6944.283935

Οι μικροί μας φίλοι θα “ταξιδέψουν” με Ατμόπλοιο, Ατμοτρένο, Αερόστατο, που φτιάχνουν οι ηθοποιοί, θα δουν πολλά σκηνικά, θα εντυπωσιαστούν με τα 30 κοστούμια και τις υπέροχες κατασκευές που δίνουν μοναδική ατμόσφαιρα στη παράσταση!

Η παράσταση θα μας ταξιδέψει μαγικά σε 4 Ηπείρους, μιλώντας τις γλώσσες 9 χωρών, “παίζοντας” διαδραστικά με τους μικρούς θεατές, οι οποίοι θα γνωρίσουν πρωτόγνορους τόπους, παράξενους λαούς!

Μία παράσταση, που ταξιδεύει σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ, είναι έτοιμη να σας ταξιδέψει σε όλο τον ΚΟΣΜΟ! Κλείστε λοιπόν θέση στο πιο συναρπαστικό θεατρικό ταξίδι που ζήσατε ποτέ!

Υπόθεση του έργου:

“Είμαστε στο 1872 σε μία εποχή που το αεροπλάνο και το αυτοκίνητο δεν έχουν ακόμα εφευρεθεί, ο Φιλέας Φόγκ, ένας ιδιόρρυθμος Άγγλος αριστοκράτης, στοιχηματίζει είκοσι χιλιάδες λίρες ότι μπορεί να κάνει το “ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ 80 ΗΜΕΡΕΣ”!

Έτσι λοιπόν ξεκινάει μαζί με τον υπηρέτη του τον Πασπαρτού ένα περιπετειώδες ταξίδι, στο οποίο όμως θα αντιμετωπίσει και απίστευτους κινδύνους…”

– Παίζουν οι ηθοποιοί: Κωμοδίκης Κλείτος, Κουλουμπή Βασιλική, Κουνέλας Κώστας, Κουτούγκου Κατερίνα, Κρήτος Γιώργος, Παπακωνσταντίνου Ιωάννα.
– Σκηνοθεσία – Μουσική: Κώστας Γάκης,
– Θεατρική Απόδοση: Γιάννης Δεληγιάννης,
– Κοστούμια: Σήλια Δεμίρη,
– Κινησιολογία: Έλενα Γεροδήμου,
– Σκηνογραφία: Παναγιώτα Κόκκορου,
– Κατασκευές σκηνικών: Παναγιώτης Νικολού

Πληροφορίες τηλ. 6944.283935

 

Tags:

, , , , , ,

Leave a Reply