Ιωάννινα: Μουσική εκδήλωση

Hard Rock, Active Member και Ζακ Στεφάνου στο «Boxx»

Οι «PHASE REVERSE» στα πλαίσια της περιοδείας τους «ALIVE & KICKING» κάνουν στάση στο «Boxx Live Stage» (Λεωφ. Γεωργίου Παπανδρέου, τηλ. 6932610241) την Τετάρτη 9 Μαρτίου και ώρα 22.00 το βράδυ. Το power trio που δημιουργήθηκε το 2007 και από τότε καθιερώθηκε στις συνειδήσεις των metal fans ως μια μπάντα που ξεχωρίζει τόσο για την μουσική και τους στίχους, όσο και για την ενέργεια και το πάθος των live τους, έρχεται στα Ιωάννινα.

Με τις διεθνείς τους διακρίσεις και την συμμετοχή τραγουδιών τους σε συλλογές ανεξαρτήτων παραγωγών, δίκαια θεωρούνται από κριτικούς και μέσα, ως ένα από τα πιο υποσχόμενα συγκροτήματα της διεθνούς Metal σκηνής. Στις ζωντανές τους εμφανίσεις, εκτός από τα δικά τους τραγούδια, θα ακούσει κανείς διασκευές από συγκροτήματα της ευρύτερης Rock – Hard Rock & Metal σκηνής. Τη συναυλία θα ανοίξουν οι «Crazy Cow». Είσοδος 5 Ευρώ, μπύρα 4 Ευρώ – ποτό 6 Ευρώ. Την Παρασκευή το «Boxx» θα φιλοξενήσει full band τους Active Member και το Σάββατο τον Ζακ Στεφάνου και την Μπάντα Κοάλα.

Μουσική ευφορία από τους «XAXAKES»

Το περασμένο Σάββατο (5/3/11) στον ίδιο χώρο παρουσιάστηκαν, για πρώτη φορά στην πόλη μας, οι «XAXAKES». Το συγκρότημα που με την επανεμφάνιση του τάραξε τα νερά της εγχώριας εναλλακτικής σκηνής, παρουσιάστηκε στο κοινό του, το οποίο για δυόμιση ώρες δεν σταμάτησε να χαμογελά, ανταποδίδοντας τη θετική αύρα. Για τους τυχερούς που βρέθηκαν στο «Boxx», σίγουρο είναι πως θα μείνει αξέχαστη η εικόνα του τραγουδιστή και ιδρυτή των «XAXAKES», Γιάννη Νάστα. Φορώντας κομψότατο κόκκινο κουστούμι, με γεμάτες έμπνευση χορευτικές κινήσεις και την απόλυτα pop φωνη, τον διάχυτο ερωτισμό και με διάθεση για party, έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, ικανοποιώντας τους πάντες και ανανεώνοντας το ραντεβού με την πόλη και το «Boxx».

 

Tags:

, , , , , , , , ,

Leave a Reply