Ιωάννινα: Μουσικές εκδηλώσεις

«Τερμίτες» και «Άγαμοι Θήτες» στη σκηνή του «Boxx»:

Την πόλη των Ιωαννίνων επισκέπτονται αυτή την Πέμπτη 19 Μαΐου ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Δημήτρης Σταρόβας. Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είναι ένας από τους πλέον καταξιωμένους Έλληνες τραγουδοποιούς και μουσικοσυνθέτες, είναι ο τροβαδούρος του ελληνικού ροκ που ουδέποτε έχασε την ικανότητα να γράφει επιτυχίες κι ας είναι στα πράγματα εδώ και 30 χρόνια. Είναι ένας καλλιτέχνης απολύτως ειλικρινής. Ένα πνεύμα ελεύθερο. Τα τραγούδια του αγαπήθηκαν από το κοινό όσο λίγων καλλιτεχνών και κατάφεραν να παραμείνουν πάντα επίκαιρα και διαχρονικά.

Ο πολυπράγμων Δημήτρης Σταρόβας, που το χιουμοριστικό και καλλιτεχνικό του ταλέντο κάθε φορά ξεχειλίζει με έναν μοναδικό συνδυασμό καλής μουσικής, ανατρεπτικού στίχου, σάτιρας και αυτοσαρκασμού! Κάθε του εμφάνιση παίρνει διάσταση ουσιαστικής επικοινωνιακής έκρηξης με σχόλια, τραγούδια και γέλια από την μεριά όλων. Του ίδιου, των μουσικών και του κοινού! Μαζί τους στη σκηνή η εξαιρετική και εντυπωσιακή Ζηνοβία Αρβανιτίδη σε αγαπημένες διασκευές και μελωδίες δίνει με τον δικό της τρόπο ένα διαφορετικό χρώμα στην παράσταση, καθώς και ένας από τους πιο σημαντικούς Έλληνες κιθαρίστες, ο Παναγιώτης Μάργαρης, συνθέτης και ενορχηστρωτής που το ταλέντο και οι εκτελεστικές του ικανότητες στην κιθάρα διακρίνονται σε κάθε παράσταση.

Ο Λαυρέντης, ο Δημήτρης, η Ζηνοβία και ο Παναγιώτης λοιπόν υπόσχονται να γεμίσουν την βραδιά μας με δόσεις πολιτικοερωτικής χροιάς στα τραγούδια τους για να… αντισταθούμε ακούγοντας τα στους δύσκολους καιρούς, αλλά και να… ερωτευτούμε. Προπώληση 12 Ευρώ στο ROCK SHOP (Βλαχλείδη 7) και στα ΝΑΥΤΑΚΙΑ (Γαριβάλδη 1). Τιμή εισιτηρίου στην πόρτα 14 Ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως σε όλες τις συναυλίες η μπύρα κοστίζει 4 Ευρώ ενώ το ποτό 6 Ευρώ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6932.610241.

 

Tags:

, , , , , , , , , ,

Leave a Reply