Ιωάννινα: Εμφάνιση Ορφέα Περίδη

Στη σκηνή του «Boxx» (Λεωφ. Παπανδρέου) θα εμφανιστεί σήμερα, Παρασκευή 2 Μαρτίου, ο Ορφέας Περίδης.

Ο Ορφέας Περίδης, ολοκληρωμένος καλλιτέχνης, πολυαγαπημένος τραγουδοποιός και τροβαδούρος ξεκινά μια χειμερινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Στις εμφανίσεις του αυτές τον συνοδεύουν τρεις νέοι τραγουδοποιοί ο Βασίλης Μασσαλάς (ακουστική κιθάρα), η Εύα Ατματζίδου (ακουστική και ηλε-κτρική κιθάρα, τζουράς και μαντολίνο) και ο Αλέξανδρος Ιακώβου (βιολί).

Παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που στηρίζεται στις μεγάλες επιτυχίες του από τους οχτώ προηγούμενους δίσκους του (“Φωτοβολίδα”, “Φεύγω”, “Ζηλεύει η νύχτα”, “Αμερικάνικα”, “Τα Μέγαρα”, “Αχ να σε δω”, “Κάτι μου κρύβεις”, “O Ρομπέν των καμένων δασών”, “Εθνικό Έλλειμμα”), καθώς και αποσπάσματα από το καινούργιο του cd με τίτλο «ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΩΝ ΜΟΧΘΟΙ», μια θεματική εργασία – αφιέρωμα στους δώδεκα μήνες.

Επίσης θα παρουσιαστούν τραγούδια από τους πρώτους προσωπικούς δίσκους του Βασίλη Μασσαλά: «Λοξή ματιά», της Εύας Ατματζίδου: «Μάταιο ροζ» και του Αλέξανδρου Ιακώβου: «Κάτι καινούργιο απ’ τα παλιά».

Πρόκειται περί μιας μουσικής συνάντησης τεσσάρων πολύ-μουσικών τραγουδοποιών, που χρησιμοποιώντας εναλλακτικούς τρόπους παιξίματος και ερμηνείας, αποδίδουν ένα δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα με ποικιλία ρυθμών και τραγουδιών.

 

Tags:

, , , , ,

Leave a Reply