Ιππικός Όμιλος Ιωαννίνων: Ανακοίνωση

Δελτίο τύπου από τον Ιππικό Όμιλο Ιωαννίνων για την άδεια ικανότητας αθλητού ιππικής αντοχής:

Ο Ιππικός Όμιλος Νομού Ιωαννίνων ( I.O.N.I.), σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας (E.O.I.) στις 3 Σεπτεμβρίου 2011 πραγματοποίησε ημερίδα για την απόκτηση άδειας ικανότητας αθλητού Ιππικής Αντοχής (Licence). Αυτή η ημερίδα έγινε για πρώτη φορά στον νομό μας και στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου, η οποία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία ενώ η συμμετοχή του κόσμου που παρακολούθησε τη διαδικασία της Licence ήταν μεγάλη.

Εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας ήταν ο Α’ Αντιπρόεδρος της κ. Γ. Λενός, ο οποίος συνεχάρη το Δ.Σ. του Ιππικού Ομίλου Νομού Ιωαννίνων, για την άψογη διεξαγωγή της Licence καθώς και για τη μεγάλη επιτυχία των νέων αθλητών του. Επίσης παρών ήταν και ο πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Βορείου Ελλάδος ( Τ.Ε.Ι.Β.Ε). Οι επιτυχόντες ήταν 17 εκ των οποίων οι 15 είναι αθλητές του Ιππικού Ομίλου Νομού Ιωαννίνων.

Το Δ.Σ του Ι.Ο.Ν.Ι, ευχαριστεί την Γιαννιώτισσα Αμαζόνα ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΖΑΛΑΛΗ, η οποία βοήθησε με τις γνώσεις της τους αθλητές μας για την ανάλογη προετοιμασία τους για την Licence, το Ήπειρος TV1 για την τηλεοπτική κάλυψη της ημερίδας, καθώς και τους χορηγούς της εκδήλωσης: Χήρα Αθανάσιο, Goody’s, Love Pizza, Αρτοποιεία Πορίκη, Chicken House.

 

Tags:

, , , , , , , , ,

Leave a Reply