Η Turkish Airlines επισκέπτεται τα Ιωάννινα

Ανώτατα στελέχη της εταιρείας Turkish Airlines επισκέπτονται σήμερα κι αύριο τα Ιωάννινα. Η επίσκεψη αυτή έρχεται ως αποτέλεσμα των δράσεων εξωστρέφειας και προβολής που υλοποιεί ο Δήμος Ιωαννιτών και η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης.

Η πρώτη συνεργασία με την τουρκική αεροπορική εταιρία είχε γίνει κατά την πρόσφατη επίσκεψη που έκαναν στη Σμύρνη ο Δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Νίκος Γκόλας, το μέλος της Επιτροπής Τουρισμού και δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Χήτος και ο ειδικός σύμβουλος του δημάρχου Στέφανος Ζέρβας. Στόχος της επίσκεψης των στελεχών της Turkish Airlines θα είναι να συζητηθεί και να εξεταστεί το ενδεχόμενο της ένταξης την πόλης των Ιωαννίνων ως ελκυστικό τουριστικό προορισμό, στις προωθητικές ενέργειες της εταιρείας για την Ελλάδα.

Η “TURKISH AIRLINES” βραβευμένη ως η καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία της Ευρώπης, είναι παρούσα στον ελληνικό χώρο τα τελευταία 65 χρόνια, και συνεχίζει να παρέχει το εκτεταμένο δίκτυό της και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της στην Ελληνική αγορά.

Η εταιρεία με την παρουσία της αυτή δηλώνει την υποστήριξη της στην προσπάθεια αύξησης του εισερχόμενου τουρισμού για την Ελλάδα και συγκεκριμένα για την περιοχή των Ιωαννίνων.

Από πλευράς της TURKISH AIRLINES, θα επισκεφτούν την πόλη η Γενική Διευθύντρια της Turkish airlines στην Ελλάδα Gulay Ozturk, η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της εταιρείας Ipek Cobanoglu κι o Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Active Media (υπεύθυνος για τις δημόσιες σχέσεις κι όλη την επικοινωνία της Turkish airlines στην Ελλάδα) Άκης Τσόλης.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης θα συμπεριλαμβάνει συνάντηση στο Δημαρχείο Ιωαννίνων (Τρίτη 9/09/2012 – 10:30 μ.μ.) με τον Δήμαρχο κ. Φ. Φίλιο, τον κ. Ν. Γκόλα, Αντιδήμαρχο & Πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης, το μέλος της Επιτροπής, Δημοτικό Σύμβουλο & εκπρόσωπο της αντιπολίτευσης, κ. Β. Χήτο, τον Ειδικό Σύμβουλο του Δημάρχου σε θέματα επιχειρηματικότητας, τουρισμού & ανάπτυξης κ. Σ. Ζέρβα και τον υπεύθυνο του Γραφείου Τουρισμού του Δ.Ι, δημοτικό υπάλληλο κ. Η. Γκαρτζονίκα, καθώς και ξενάγηση σε αξιοθέατα της πόλης.

 

Tags:

, , , ,

Leave a Reply