Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ιωαννίνων: Δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

no_logoΤην Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ιωαννίνων σε συνεργασία με τη Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης Ιωαννίνων – Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων – Περιβαλλοντικής Εκπ/σης, διοργανώνουν δράσεις Περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης των μαθητών/τριών στον αύλειο χώρο του σχολείου.

Οι μαθητές/τριες του σχολείου θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν δράσεις και να ενημερωθούν από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για την προστασία του περιβάλλοντος στα πλαίσια του προγράμματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Ανακύκλωση φυτικών υπολειμμάτων – Κομποστοποίηση» που υλοποιήθηκε κατά τη φετινή σχολική χρονιά στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ιωαννίνων με τη στήριξη του Δ/ντή του σχολείου κ. Τζίμα Γρηγορίου, από το συντονιστή εκπαιδευτικό κ. Σουκοβέλο Σπυρίδωνα και τους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς, κ. Αγόρου Ζωή και κ. Ζιάκα Κωνσταντίνο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διανεμηθούν στους μαθητές/τριες μικρά εποχιακά φυτά και θα γίνει ενημέρωση των μαθητών/τριών για τη λειτουργία του ειδικού κάδου κομποστοποίησης, ο οποίος προσφέρθηκε στο σχολείο μας από το Δήμο Ιωαννιτών εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και της δέσμευσης του σχολείου μας για την υλοποίηση Προγράμματος Περιβαλλοντικής εκπαίδευσης με θέμα την «Κομποστοποίηση» και κατά το επόμενο σχολικό έτος.

Επ΄ ευκαιρία υπενθυμίζεται ότι το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ) Ιωαννίνων είναι μια σχολική μονάδα.

 

Tags:

, , , ,

Leave a Reply