Ερωτήματα προς Β. Αργύρη

Ο συνδυασμός “Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου” εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«« Kαιρός να πάρουν απαντήσεις οι Ηπειρώτες…

Σε λίγα 24ωρα οι Ηπειρώτες οδηγούνται στις κάλπες. Και έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν. Το πώς αξιοποιείται η εντολή τους. Το ποιοι θα διαχειριστούν τις τύχες τους για τα επόμενα χρόνια.

Κύριε Αργύρη να σας θυμίσουμε….
… ότι μέρες τώρα δεν πήραμε απαντήσεις για μεγάλα ζητήματα που αφορούν την Ήπειρο.

Δεν μας  είπατε τις απόψεις σας, δεν  μας γνωρίσετε τις ενέργειες που κάνατε   ως βουλευτής για την εξασφάλιση πιστώσεων, για την προώθηση λύσεων, για να πείσετε τέλος πάντων την Κυβέρνηση για τις όποιες προτάσεις σας…

Να σας θυμίσουμε ορισμένα από αυτά:

Ρυθμιστικό Σχέδιο Ιωαννίνων, επεκτάσεις νοσοκομείων Άρτας και Πανεπιστημιακού Ιωαννίνων, γ΄ φάση λιμένα Ηγουμενίτσας,  χρέη χοιροτρόφων και ΣΒΕΚΗ, Πολυτεχνική Σχολή Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, επαγγελματικά δικαιώματα φοιτητών και σπουδαστών, εγκαταστάσεις ΤΕΙ Άρτας, αποκατάσταση ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, οφειλές Ο.Σ.Κ., καθυστερήσεις των εργασιών στην Ιόνια Οδό, χωροθέτηση αγωγού Φυσικού Αερίου και άλλα πολλά…  Η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός.

Κύριε Αργύρη, στους Ηπειρώτες δεν  απαντήσατε, δεν δώσατε εξηγήσεις για τη στάση σας.  Ελπίζουμε να τις δώσετε στον Πρωθυπουργό. Ώστε να γνωρίζει για ποιο λόγο οι Ηπειρώτες, δεν  πρόκειται να εμπιστευτούν τις τύχες του σε υποψήφιους, που δεν μπορούν, δεν γνωρίζουν, δεν διεκδικούν λύσεις για τα προβλήματα του τόπου τους.  »»

 

Tags:

, , , , , , , , , ,

Leave a Reply