Επίσκεψη της Παράταξης «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ» στο Γ.Ν Χατζηκώστα και προτάσεις για την Υγεία

Γιάννενα ΤώραΤο Γ.Ν Χατζηκώστα επισκέφτηκε την Παρασκευή 2 Μαίου αντιπροσωπεία της παράταξης “Γιάννενα Τώρα” με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Αρη Μπαρτζώκα.

Στη συνάντηση που είχαν με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Λάμπρο Γεωργόπουλο και την Διευθύντρια Διοικητικής Υπηρεσίας κ. Βασιλική Κωστή, συζητήθηκαν θέματα και προβλήματα τόσο του νοσοκομείου όσο και της συνεργασίας του Δήμου με αυτό. Διαπιστώθηκε και σε αυτήν την περίπτωση η διαχρονική αδιαφορία του Δήμου για βοήθεια και συνεργασία ακόμα και σε απλά, καθημερινά προβλήματα που εύκολα και γρήγορα θα μπορούσαν να επιλυθούν.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση των αστέγων της πόλης μας, οι οποίοι παρά τη δημιουργία του υπνωτηρίου, δεν μπορούν να φιλοξενηθούν λόγω του όγκου και της φύσης των δικαιολογητικών που πρέπει να προσκομίσουν στο Δήμο! Ο κ. Μπαρτζώκας παρουσίασε τις θέσεις της παράταξής του για την κοινωνική πρόνοια, την εκμετάλλευση των εγκαταστάσεων του παλιού νοσοκομείου, τη συνεργασία με τα δύο νοσοκομεία σε θέματα που ο Δήμος μπορεί να βοηθήσει καθώς και για το κομμάτι του ιατρικού τουρισμού που για την παράταξή του αποτελεί βασικό πυλώνα ανάπτυξης και εισροής κεφαλαίων στην πόλη μας.

” Ο Δήμος πρέπει να σταθεί έμπρακτα στο πλευρό των δύο νοσοκομείων της πόλης μας και να βοηθήσει με τα μέσα που ήδη διαθέτει σε θέματα που άπτονται της καθημερινότητάς τους. Δε χρειάζονται χρήματα, παρά μόνο διάθεση και ενδιαφέρον. Μπορούμε δε, με κοινή και συντονισμένη προσπάθεια, να καταστήσουμε τα Γιάννενα ιατρικό κέντρο των Βαλκανίων. Έχουμε την τεχνογνωσία, το εξαίρετο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τις εγκαταστάσεις και την προσβασιμότητα. Δουλειά και όραμα χρειαζόμαστε.” δήλωσε ο κ. Μπαρτζώκας μετά το πέρας της επίσκεψης.

 

Tags:

, , , , ,

Leave a Reply