Επίσκεψη Β. Αργύρη στην Άρτα

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ηπείρου, κ. Βαγγέλης Αργύρης, επισκέφθηκε την Άρτα, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη, κ. Κώστα Μπόβολο, και υποψηφίους περιφερειακούς σύμβουλους του Νομού Άρτας της παράταξης “Ήπειρος – Τόπος να ζεις”.

Στην περιοδεία του επισκέφθηκε και συναντήθηκε με τους κοινωνικούς φορείς Ανθρώπων με Ειδικές Ανάγκες του νομού. Ο κ. Αργύρης  συναντήθηκε με τον Σύλλογο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες νομού Άρτας, όπου μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ανέπτυξαν μια εποικοδομητική συνεργασία πάνω στα προβλήματα που τους απασχολούν.

Στη συνέχεια ο κ. Αργύρης επισκέφθηκε το Ίδρυμα Ατόμων & Φίλων με Ειδικές Ανάγκες «Αγία Θεοδώρα», όπου συνομίλησε με ανθρώπους του συλλόγου και επισκέφθηκε τους χώρους δημιουργίας των ατόμων με ειδικές ανάγκες, χώρους χειροτεχνίας, αργαλειών κλπ.

Σε μία εγκάρδια και  ζεστή ατμόσφαιρα, όπου συμβολικά ανταλλάχτηκαν και δώρα, ο κ. Αργύρης δήλωσε : «Επισκεφθήκαμε σήμερα τους ανθρώπους που συνθέτουν ένα από τα πιο δημιουργικά και άξια τμήματα της κοινωνίας μας. Μας εξέφρασαν τα προβλήματά τους, προβλήματα που έχουν να κάνουν με την εργασιακή απασχόληση, με τις δυσκολίες πρόσβασής τους στο άνισο και άδικο πολλές φορές περιβάλλον όπου ζούμε όλοι.

Από την μεριά τους είδα την θέληση, την όρεξη, το παράδειγμα της ζωής και του αγώνα να ζήσεις, να προσφέρεις, να δημιουργήσεις. Από την μεριά μου έχω να πω μόνο αυτό. Ότι η νέα περιφερειακή αυτοδιοικητική αρχή και η παράταξή μας, θα έχει το βλέμμα, το μυαλό και τα εργαλεία της, στην ισότιμη συμμετοχή των συνανθρώπων μας στις ευκαιρίες που δημιουργούμε στη νέα Ήπειρο.  Όλοι οι συνάνθρωποί μας μέσα από τις αρμοδιότητες της Περιφέρειας, έχουν απόλυτο και αναφαίρετο δικαίωμα στην εργασία, την απασχόληση, την κοινωνική στήριξη, την πρόσβαση σε όλα τα ανθρώπινα αγαθά. Για αυτούς πρώτα θα δουλέψουμε» τόνισε ο κ. Αργύρης.

Στη συνέχεια ο κ. Αργύρης μαζί με τον κ. Μπόβολο και τους περιφερειακούς συμβούλους του Ν. Άρτας, περιόδευσε στην αγορά της πόλης, όπου συνομίλησε με τον εμπορικό κόσμο και πολίτες .

 

Tags:

, , , , ,

Leave a Reply