«Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα»: Εκλογικό Κέντρο – Πρόγραμμα επισκέψεων

«για το Δήμο, για τον Άνθρωπο»

ΙωάννιναΑυτό είναι το κεντρικό προεκλογικό σύνθημα της παράταξης «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα», που «επικοινωνεί» τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της πολιτικής της πρότασης για το Δήμο Ιωαννιτών.
Η πρόταση για ένα Δήμο Πρωταγωνιστή σε πρωτοβουλίες και δράσεις, με ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που μπορεί να διαδραματίσει κομβικό ρόλο στη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής και στην ανάληψη πρωτοβουλιών για την ανάταση των τοπικών οικονομιών. Στις συνθήκες του σήμερα, στην Ελλάδα της κρίσης που όλοι μας βιώνουμε, αυτό είναι το μεγαλύτερο στοίχημα για ένα Δήμο.

Ταυτόχρονα η πρόταση για ένα Δήμο της Συνέργειας.  Για ένα Δήμο ανοιχτό στη συνεργασία όπου οι πολιτικές που θα ακολουθούνται θα είναι αποτέλεσμα ουσιαστικής και όχι τυπικής διαβούλευσης με όλους τους φορείς, τις πρωτοβουλίες και τις οργανώσεις πολιτών που έχουν όχι μόνο θεσμικό ρόλο, αλλά και άποψη και θέσεις και ενδιαφέρον για το μέλλον του Δήμου.

Εκλογικό Κέντρο

Από σήμερα (Παρασκευή) το απόγευμα λειτουργεί το Εκλογικό Κέντρο της παράταξης «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα» στον πεζόδρομο της Γρηγορίου Σακκά.
Τα τηλέφωνα επικοινωνίας (θα λειτουργήσουν από το Σάββατο) είναι:
2651 0 71165 και 2651 0 71169

Επισκέψεις- συναντήσεις- περιοδείες

ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ:
Περιοδεία σε κεντρικές περιοχές της αγοράς των Ιωαννίνων θα πραγματοποιήσει το Σάββατο το πρωί ο υποψήφιος Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της «‘Ενότητας Πολιτών Νέα Γιάννενα». Η περιοδεία θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί από το Εκλογικό Κέντρο της παράταξης (Γρηγορίου Σακκά 17)
Το πρόγραμμα περιοδειών και επισκέψεων μέχρι την Μ. Δευτέρα το πρωί είναι το εξής:
ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
19.30μμ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ
20.30μμ ΜΠΑΦΡΑ
21.30μμ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ πρωί 13-4-2014
10.30πμ ΝΕΟΧΩΡΟΠΟΥΛΟ
11.15π.μ ΣΤΑΥΡΑΚΙ
12.00π.μ ΜΑΡΜΑΡΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ απόγευμα
19.00μ.μ ΚΑΛΟΥΤΣΙΑΝΗ
21.15μ.μ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΡΥΣΟΥΛΑΣ
Μ. ΔΕΥΤΕΡΑ πρωί 14-4-2014
11.00π.μ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝΗ

 

Tags:

, , , , ,

Leave a Reply