ΕΛ. ΑΣ.: Ενημέρωση

Σύλληψη φυγόδικου στην Κακαβιά:

Συνελήφθη στις 23/07/2011 το μεσημέρι από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς Ιωαννίνων, ένας (1) υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 26 ετών, διότι διώκεται με βάση απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, η οποία διατάσσει τη σύλληψη και την προσωρινή του κράτηση για τα αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών, πώλησης ναρκωτικών κατ’ εξακολούθηση και απόπειρας πώλησης ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών:

Συνελήφθη στις 23/07/2011 στα Ιωάννινα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων ένας ημεδαπός ηλικίας 33 ετών, γιατί κατείχε ποσότητα ηρωίνης βάρους (2,4) γραμμαρίων.

Ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν από το Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων που διενεργεί την προανάκριση.

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία και νομοθεσία περί αλλοδαπών:

Συνελήφθη στις 23/07/2011 το βράδυ στην Ηγουμενίτσα από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας ένας (1) αλλοδαπός, υπήκοος Γεωργίας, ηλικίας 35 ετών, γιατί στην έξοδο του επιβατικού σταθμού του Νέου Λιμένα Ηγουμενίτσας κατείχε και επέδειξε πλαστή ελληνική ταυτότητα, με σκοπό να ταξιδέψει σε χώρα του εξωτερικού.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για πλαστογραφία και νομοθεσία περί αλλοδαπών:

Συνελήφθησαν στις 23/07/2011 το βράδυ στην Ηγουμενίτσα από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Ιράκ, ηλικίας 20 και 49 ετών, κατηγορούμενοι για πλαστογραφία, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παράνομη έξοδο από τη χώρα.

Ειδικότερα, στις 23/07/2011 το βράδυ, οι συλληφθέντες στην έξοδο του επιβατικού σταθμού του Νέου Λιμένα Ηγουμενίτσας κάνοντας χρήση πλαστής ταυτότητας Βελγίου και Ρουμανίας αντίστοιχα επιχείρησαν να αναχωρήσουν για χώρα του εξωτερικού.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες είχαν προμηθευθεί τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στην Ομόνοια Αττικής, έναντι του χρηματικού ποσού των 370 ευρώ.

Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν από το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Κλοπή μοτοσικλέτας:

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 40χρονου υπηκόου Αλβανίας διότι στις 22/07/2011 στην Πέρδικα Θεσπρωτίας κατελήφθη να οδηγεί μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας 43χρονου ημεδαπού για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή στις 18/07/2011 στο Τμήμα Ασφάλειας Ζακύνθου.

Σύλληψη ενός διακινητή και δύο μη νόμιμων μεταναστών:

Συνελήφθη στις 24/07/2011 πρωϊνές ώρες στην περιοχή της Κόνιτσας Ιωαννίνων από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας ένας ημεδαπός, ηλικίας 49 ετών, ο οποίος μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, δύο υπηκόους Αλβανίας στερούμενους νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Δράστες συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ιωαννίνων, ενώ το ανωτέρω όχημα κατασχέθηκε.

Συλλήψεις λαθρομεταναστών:

Συνελήφθησαν από 22/07/2011 έως 25/07/2011 σε όλη την Ήπειρο τριάντα έξι (36) συνολικά λαθρομετανάστες.

 

Tags:

, , , , , , , , , , ,

Leave a Reply