ΕΛ.ΑΣ.: Ενημέρωση

Σύλληψη δύο διακινητών, οι οποίοι μετέφεραν δύο μη νόμιμους μετανάστες:

Συνελήφθησαν σήμερα (29/11/2011) πρώτες πρωινές ώρες, στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., δύο αλλοδαποί διακινητές, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 33 και 36 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι μετέφεραν δύο μη νόμιμους μετανάστες.

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 33χρονος με συνοδηγό τον 36χρονο, διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν δύο υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 31 και 24 ετών, στερούμενους νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής, με σκοπό να διευκολύνουν την μεταφορά τους στο εσωτερικό της χώρας. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας.

Πυρκαγιά:

Την 28/11/2011 στις 09.30 το πρωί στην Άρτα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε ισόγειο οικίας, η οποία επεκτάθηκε και στον 1ο όροφο, συνιδιοκτησίας ημεδαπής, με αποτέλεσμα να υποστεί υλικές ζημιές. Δεν κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές, ενώ η πυρκαγιά κατεσβέσθη από την Π.Υ., η οποία ανέλαβε και την προανάκριση.

 

Tags:

, , , , , , , ,

Leave a Reply