ΕΛ.ΑΣ.: Ενημέρωση

Συνελήφθη ημεδαπός, ως υπεύθυνος καταστήματος ο οποίος διευκόλυνε αλλοδαπές γυναίκες να προβαίνουν σε ασελγείς πράξεις με πελάτες:

Συνελήφθη την 24/11/2011 το βράδυ στην Κρύα Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας ημεδαπός, ηλικίας 43 ετών, ο οποίος κατηγορείται ότι διευκόλυνε γυναίκες να προβαίνουν σε ασελγείς πράξεις με πελάτες του καταστήματος.

Επίσης, συνελήφθη και μία ημεδαπή, ηλικίας 53 ετών, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εκδιδομένων προσώπων και αντίσταση. Ειδικότερα, ο συλληφθείς, ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος – κέντρου διασκέδασης στην Κρύα Ιωαννίνων, απασχολούσε ως προσωπικό μία ημεδαπή γυναίκα, 53 ετών, η οποία σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος προέβαινε σε ασελγείς πράξεις με πελάτες του καταστήματος, έναντι χρηματικής αμοιβής. Επιπλέον, αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου, ένας ημεδαπός, ηλικίας 45 ετών, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Σε γενόμενο έλεγχο εντός του καταστήματος βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (335) ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων. Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Σύλληψη αλλοδαπού για αποσφράγιση καταστήματος:

Συνελήφθη την 25/11/2011 το απόγευμα, στο Μέτσοβο, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μετσόβου, ένας 39χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας για αποσφράγιση καταστήματος. Ειδικότερα, συλληφθείς κατελήφθη να λειτουργεί ως υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας ημεδαπού, έχοντας παραβιάσει την σφράγιση που είχε επιβληθεί με απόφαση του Δήμου Μετσόβου. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Σύλληψη ενός αλλοδαπού για διευκόλυνση εξόδου από την χώρα τριών μη νομίμων μεταναστών:

Συνελήφθη την 25/11/2011 πρώτες πρωινές ώρες στην Ηγουμενίτσα από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας ένας αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, ηλικίας 38 ετών, κατηγορούμενος για διευκόλυνση εξόδου σε έδαφος τρίτης χώρας τριών μη νόμιμων μεταναστών.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς επέδειξε για λογαριασμό 25χρονης αλλοδαπής και των δύο ανήλικων τέκνων της τρία γνήσια διαβατήρια Συρίας τα οποία ανήκουν σε άλλα πρόσωπα. Τα ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Περί ναρκωτικών:

Στις 27/11/2011 στις 14.40 το μεσημέρι στο Ασπροκκλήσι Φιλιατών Θεσπρωτίας, συνελήφθη 48χρονη ημεδαπή, γιατί σε έρευνα που έγινε σε Δ.Χ.Ε. αυτ/το (ταξί) που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (76) κιλά και (261) γραμμάρια κάνναβης.

 

Tags:

, , , , , , , ,

Leave a Reply