ΕΛ. ΑΣ.: Ενημέρωση

Σύλληψη φυγόδικου:

Συνελήφθη στις 20/07/2011 το βράδυ στην Άρτα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας, ένας (1) υπήκοος Ρωσίας, ηλικίας 18 ετών, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης και ένταλμα προσωρινής κράτησης.

Συγκεκριμένα, εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης και προσωρινής κράτησης του Ανακριτή Άρτας για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και παράνομης οπλοχρησίας και οπλοφορίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Σύλληψη ενός (1) διακινητή και δύο (2) μη νομίμων μεταναστών:

Συνελήφθησαν στις 20/07/2011 το απόγευμα στη γέφυρα της Εγνατίας της Εθνικής Οδού ΗγουμενίτσαςΠρέβεζας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας διακινητής, υπήκοος Ιράκ, ηλικίας 30 ετών και δύο μη νόμιμοι μετανάστες, επίσης υπήκοοι Ιράκ.

Ειδικότερα, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατελήφθη ο 30χρονος διακινητής να μεταφέρει με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο τους δύο παραπάνω μη νόμιμους μετανάστες.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι λαθρομετανάστες είχαν στην κατοχή τους συνολικά τρία πλαστά διαβατήρια Ρουμανίας, δύο κλεμμένα διαβατήρια Ολλανδίας με παραποιημένα στοιχεία, μία κλεμμένη ολλανδική άδεια ικανότητας οδηγού, μία ρουμανική και μία ολλανδική άδεια κυκλοφορίας αυτοκινήτου, έντεκα ατομικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Ιταλία καθώς και δύο ακτοπλοϊκά εισιτήρια αυτοκινήτων.

Ο διακινητής και οι λαθρομετανάστες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ το αυτοκίνητο και τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν από το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση.

 

Tags:

, , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply