ΕΛ.ΑΣ.: Ενημέρωση

ΕΛ.ΑΣ.Σύλληψη αλλοδαπού για απόπειρα διάρρηξης καταστήματος στα Ιωάννινα:

Συνελήφθη τα ξημερώματα της 26/01/2013 στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατσικά, 25χρονος υπήκοος Συρίας, ο οποίος μαζί με συνεργό του που αναζητείται, προσπάθησαν να διαρρήξουν κατάστημα στα Ιωάννινα. Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Συνελήφθη αλλοδαπός για πλαστογραφία:

Συνελήφθη στις 27/01/2013 το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου κατείχε και επέδειξε παραποιημένο διαβατήριο Αλβανικών Αρχών.

Επίσης, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 32χρονος ήταν καταχωρημένος στον κατάλογο ανεπιθύμητων αλλοδαπών λόγω διοικητικής απέλασης. Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή πλαστού-κλεμμένου ταξιδιωτικού εγγράφου:

Συνελήφθη στις 27/01/2013 το βράδυ στην Ηγουμενίτσα από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ιράν, ο οποίος κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, επέδειξε παραποιημένο διαβατήριο Πακιστάν με επικολλημένη κλεμμένη ελληνική άδεια διαμονής, με σκοπό την έξοδό του από τη χώρα μας.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το ανωτέρω έγγραφο το είχε προμηθευτεί από την περιοχή της Ομόνοιας Αττικής, έναντι του χρηματικού ποσού των (1000) ευρώ. Ανωτέρω έγγραφα και ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη στο Δελβινάκι Ιωαννίνων 49χρονος, ο οποίος μετέφερε με το αυτοκίνητό του δύο παράνομους αλλοδαπούς:

Συνελήφθη την 26/01/2013 το απόγευμα στη Διασταύρωση Δελβινακίου της Ε.Ο. Κακαβιάς – Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 49χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για μεταφορά παράνομων μεταναστών.

Ειδικότερα, ο 49χρονος κατελήφθη από τους αστυνομικούς να μεταφέρει με το αυτοκίνητό του, δύο ομοεθνείς του, ηλικίας 78 και 75 ετών.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δύο αλλοδαποί στερούνταν κάθε νόμιμου τίτλου παραμονής στη χώρα μας και ήταν καταχωρημένοι στον κατάλογο ανεπιθύμητων αλλοδαπών λόγω διοικητικής απέλασης.

Επίσης, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς των παράνομων αλλοδαπών, οι οποίοι συνελήφθησαν για παράνομη είσοδο στη χώρα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Συνελήφθη στο Δελβινάκι Ιωαννίνων 29χρονος, ο οποίος μετέφερε με το αυτοκίνητό του δύο παράνομους αλλοδαπούς:

Συνελήφθη την 25/01/2013 το πρωί στη Διασταύρωση Δελβινακίου της Ε.Ο. Κακαβιάς – Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για μεταφορά παράνομων μεταναστών.

Ειδικότερα, ο 29χρονος κατελήφθη από τους αστυνομικούς να μεταφέρει με το αυτοκίνητό του, δύο ομοεθνείς του, ηλικίας 22 και 24 ετών.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δύο αλλοδαποί στερούνταν κάθε νόμιμου τίτλου παραμονής στη χώρα μας και ήταν καταχωρημένοι στον κατάλογο ανεπιθύμητων αλλοδαπών λόγω διοικητικής απέλασης και παραβίασης των όρων διαμονής.

Επίσης, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς των παράνομων αλλοδαπών, οι οποίοι συνελήφθησαν για παράνομη είσοδο στη χώρα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

 

Tags:

, , , , , , , , ,

Leave a Reply