ΕΛ.ΑΣ.: Ενημέρωση

Συνελήφθη αλλοδαπή, η οποία ωθούσε στην επαιτεία την ανήλικη κόρη της, στα Ιωάννινα:

Συνελήφθη, χθες (18/09/2012) το πρωί στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων με τη συνδρομή της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 27χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Ρουμανίας, η οποία προωθούσε στην επαιτεία την 5χρονη κόρη της.

Ειδικότερα, διαπιστώθηκε, ύστερα από καταγγελία, ότι η 27χρονη γυναίκα προωθούσε σε επαιτεία το ανήλικο παιδί της στην πόλη των Ιωαννίνων, ζητώντας χρήματα από διερχόμενους περαστικούς. Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί διακινητές, οδηγοί λεωφορείου, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της Χώρας έναν λαθρομετανάστη:

Συνελήφθησαν χθες (18/09/2012) λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο 7ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Κακαβιάς, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης & Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.), δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 43 και 45 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της Χώρας έναν ομοεθνή τους, μη νόμιμο μετανάστη.

Ειδικότερα, οι δύο (2) διακινητές ως οδηγοί τουριστικού λεωφορείου, αλβανικής εταιρίας, που εκτελούσε δρομολόγιο από την Αλβανία στη χώρα μας, διευκόλυναν την είσοδο στην ελληνική επικράτεια σε έναν λαθρομετανάστη, ηλικίας 43 ετών.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι ο 43χρονος λαθρομετανάστης ήταν καταχωρημένος στον κατάλογο ανεπιθύμητων αλλοδαπών ενώ του είχε γίνει και άρνηση εισόδου στα σύνορα της χώρας μας.

Κατασχέθηκαν:
– το λεωφορείο.
– το χρηματικό ποσό των (6.555) ευρώ και (18.600) leke Αλβανίας, που βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων.
– τρία (3) κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Συνελήφθη στα Ιωάννινα, 38χρονος ημεδαπός για οφειλές προς το Δημόσιο:

Συνελήφθη χθες (18/09/2012) το πρωί στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 38χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατ’ εξακολούθηση οφειλές προς το Δημόσιο. Το ύψος των οφειλών του ανέρχεται σε 325.351,71 ευρώ. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

 

Tags:

, , , , , , , , , ,

Leave a Reply