ΕΛ.ΑΣ.: Ενημέρωση

Σύλληψη ημεδαπού για λειτουργία παράνομου ραδιοφωνικού σταθμού, στην Άρτα:

Συνελήφθη, χθες (13/09/2012) το μεσημέρι στο Πέτα Άρτας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Άρτας, 52χρονος ημεδαπός, για παράβαση του Νόμου Περί Ραδιοσταθμών. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 52χρονος, είχε εγκαταστήσει στην οικία του και λειτουργούσε παράνομα ραδιοφωνικό σταθμό.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ως απαραίτητα για τη λειτουργία του ραδιοφωνικού σταθμού, τα κάτωθι ηλεκτρονικά μηχανήματα:
– μία μονάδα ταλαντωτή/διαμορφωτή ραδιοφωνικού σήματος.
– μία μονάδα μέτρησης στάσιμων κυμάτων και ισχύος.
– μία μονάδα – φίλτρο αρμονικών σημάτων.
– μία μονάδα μίξης ηχητικού σήματος.
– τρεις μονάδες αναπαραγωγής και επεξεργασίας ήχου.
– σύστημα ακτινοβολίας ραδιοφωνικού σήματος.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Άρτας.

Σύλληψη διεθνώς διωκόμενου αλλοδαπού στην Κακαβιά Ιωαννίνων:

Συνελήφθη, χθες (13/09/2012) το βράδυ στην Κακαβιά Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, 45χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, την ώρα που επιχειρούσε να εισέλθει στη χώρα από το μεθοριακό σταθμό Κακαβιάς.

Όπως προέκυψε από τον αστυνομικό έλεγχο, σε βάρος του 45χρονου εκκρεμούσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης από τις ιταλικές αρχές, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, προώθηση γυναικών στην πορνεία και βιασμό. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Ιωαννίνων.

 

Tags:

, , , , , ,

Leave a Reply