ΕΛ.ΑΣ.: Ενημέρωση

Σύλληψη ημεδαπού στην Πρέβεζα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών:

Συνελήφθη την 24/07/2012 το απόγευμα στο 15ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 35 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη). Ειδικότερα, σε έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 35χρονος, βρήκαν και κατέσχεσαν τέσσερα (4) αυτοσχέδια τσιγάρα με μείγμα κάνναβης και καπνού βάρους (3,7) γραμμαρίων. Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις:

1) Συνελήφθη χθες (25/07/2012) τα ξημερώματα στον Άγιο Δημήτριο Άρτας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Άρτας, 55χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούν (11) καταδικαστικές αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης (10) ετών, για παραβάσεις του Νόμου «περί επιταγών», απάτη και υγειονομικές παραβάσεις.

2) Συνελήφθη την 24/07/2012 το απόγευμα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 47χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν (3) καταδικαστικές αποφάσεις, συνολικής ποινής φυλάκισης (28) μηνών, για μη καταβολή χρεών στο Δημόσιο, μη υποβολή περιοδικών δηλώσεων Φ.Π.Α και παραβάσεις της νομοθεσίας «περί εργατικών εισφορών».

3) Συνελήφθη την 24/07/2012 το απόγευμα στην Άρτα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ένας 40χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, για την πράξη της άμεσης συνέργειας σε κλοπή. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

Tags:

, , , , , , ,

Leave a Reply