ΕΛ.ΑΣ.: Ενημέρωση

Δικογραφία για υπεξαίρεση και ψευδορκία σχηματίσθηκε σε βάρος 37χρονου, υπαλλήλου εταιρείας κινητής τηλεφωνίας:

Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας, σε βάρος 37χρονου ημεδαπού, υπαλλήλου εταιρείας κινητής τηλεφωνίας στην Πρέβεζα, ο οποίος την 19/3/2012 είχε καταγγείλει ότι δύο άγνωστοι δράστες του αφαίρεσαν ένα τσαντάκι χειρός, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 25.600 ευρώ, προερχόμενο από εισπράξεις του καταστήματος.

Από την αξιολόγηση στοιχείων της προανάκρισης, διαπιστώθηκε ότι ο 37χρονος ημεδαπός, προέβη στην εν γνώσει του κατάθεση ψευδών γεγονότων ενώπιον του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ως προς την σε βάρος του τέλεση κλοπής, προκειμένου να αποκρύψει την παράνομη ιδιοποίηση του χρηματικού ποσού των 25.600 ευρώ.

Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, ο 37χρονος είχε υπεξαιρέσει τμηματικά το παραπάνω ποσό, κατά το χρονικό διάστημα από αρχές Ιανουαρίου του 2012 έως το Μάρτιο του 2012, από το κατάστημα εταιρείας κινητής τηλεφωνίας στην Πρέβεζα, στο οποίο εργαζόταν ως υπεύθυνος. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ψευδορκία και υπεξαίρεση, η οποία θα διαβιβασθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

Κλοπή από οικία:

Χθες (22/03/2012) το πρωί, στο Νεοχωρόπουλο Ιωαννίνων, όπως καταγγέλθηκε, άγνωστοι δράστες εισήλθαν, από ανασφάλιστο παράθυρο, σε οικία 74χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 120.000 ευρώ και πέντε (5) χρυσές λίρες, κατά δήλωση παθόντα.

Διεξάγονται αστυνομικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Συνελήφθη διακινητής, ο οποίος διευκόλυνε την είσοδο στη χώρα σε μη νόμιμη μετανάστρια:

Συνελήφθη χθες (22/03/2012) το μεσημέρι, στον Παρακάλαμο Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας διακινητής, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 32 ετών και μία (1) μη νόμιμη μετανάστρια, η οποία συνόδευε το ανήλικο τέκνο της.

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 32χρονος, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας μία 28χρονη ομοεθνή του, στερούμενη νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής καθώς και το ανήλικο τέκνο της.

Το προαναφερόμενο όχημα, ιδιοκτησίας του 32χρονου, κατασχέθηκε. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

 

Tags:

, , , , , , ,

Leave a Reply