ΕΛ.ΑΣ.: Ενημέρωση

Τραυματισμός αλλοδαπού με αιχμηρό αντικείμενο στα Ιωάννινα:

Την 03/03/2012 το βράδυ, στα Ιωάννινα, έπειτα από συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών, τραυματίστηκε, με αιχμηρό αντικείμενο, στη θωρακική και κοιλιακή χώρα, 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ιράκ.

Οι δράστες αναζητούνται, ενώ ο αλλοδαπός νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Συνελήφθη αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Ιωαννίνων:

Την 03/03/2012 το βράδυ στα Ιωάννινα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, συνέλαβαν 24χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Ιωαννίνων.

Συγκεκριμένα, κατά το διαβατηριακό έλεγχο στο Σημείο Εισόδου – Ελέγχου Διαβατηρίων Κακαβιάς, διαπιστώθηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς ότι σε βάρος του 24χρονου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Ιωαννίνων για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοφορία, αδικήματα που διέπραξε από κοινού με ομοεθνή του στο Πέραμα Ιωαννίνων την 30/06/2006, σε βάρος ημεδαπού. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

 

Tags:

, , , , , , , ,

Leave a Reply