ΕΛ.ΑΣ.: Ενημέρωση

Πυρκαγιά – απανθράκωση ατόμου:

Την 08/02/2012 και ώρα 17.34 στην Αγ. Αναστασία Ιωαννίνων, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε παλαιά πέτρινη οικία, ιδιοκτησίας ημεδαπού, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς και να απανθρακωθεί ο ως άνω ιδιοκτήτης. Πυρκαγιά κατεσβέσθη από την Π.Υ., η οποία επελήφθη προανακρίσεως.

Ληστεία:

Την 08/02/2012 και ώρα 03.00 το πρωί στην Πάργα Πρέβεζας, (4) άγνωστοι δράστες που φορούσαν κουκούλες, αφού παραβίασαν πόρτα οικίας 1ου ορόφου, ιδιοκτησίας ζεύγους ημεδαπών, εισήλθαν σε αυτή και την απειλή (2) κυνηγετικών όπλων και μαχαιριών, ακινητοποίησαν τους ανωτέρω και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και χρυσαφικά. Επίσης, αφαίρεσαν και το Ι.Χ.Ε. αυτ/το των παθόντων, με το οποίο διέφυγαν και αναζητούνται.

Περί αλλοδαπών:

Την 08/02/2012 πρωινές ώρες στο Καλπάκι Ιωαννίνων, συνελήφθησαν (2) αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 26 και 27 ετών αντίστοιχα, γιατί μετέφεραν με Ι.Χ.Ε αυτ/το προς το εσωτερικό της Χώρας (3) ομοεθνείς τους, στερούμενους νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν. Το ανωτέρω αυτ/το κατασχέθηκε.

 

Tags:

, , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply