ΕΛ.ΑΣ.: Ενημέρωση

Σύλληψη δύο (2) διακινητών για μεταφορά τριών (3) μη νομίμων μεταναστών:

Συνελήφθησαν σήμερα (08/02/2012) τα ξημερώματα στο Καλπάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 26 και 27 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για μεταφορά δύο (2) μη νόμιμων μεταναστών.

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 26χρονος, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε από κοινού με τον 27χρονο προς το εσωτερικό της χώρας τρεις υπηκόους Πακιστάν, ηλικίας 20,42 και 26 ετών, στερούμενους νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα. Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκε ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων. Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας.

Σύλληψη δύο (2) αλλοδαπών για απόπειρα κλοπής σωλήνων από αντλιοστάσιο:

Συνελήφθησαν, χθες (07/02/2012) το μεσημέρι στους Λογγάδες Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Ιωαννίνων, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 33 και 34 ετών και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 17χρονου ομοεθνή τους, για απόπειρα κλοπής.

Ειδικότερα, χθες (07/02/2012) το μεσημέρι οι τρεις δράστες επιχείρησαν από κοινού να αποκόψουν και να αφαιρέσουν, με τη χρήση σιδεροπρίονου, μεταλλικούς σωλήνες από αντλιοστάσιο που βρίσκεται στους Λογγάδες Ιωαννίνων. Το σιδεροπρίονο και άλλα εργαλεία, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών, κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

 

Tags:

, , , , , ,

Leave a Reply