ΕΛ.ΑΣ.: Ενημέρωση

Συνελήφθη ημεδαπός διωκόμενος για ανθρωποκτονία:

Συνελήφθη στις 17/08/2011 στην Άρτα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας ημεδαπός, ηλικίας 31 ετών, διότι εκκρεμεί σε βάρος του βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Άρτας, με το οποίο διατάσσεται η σύλληψη και προσωρινή του κράτηση για ανθρωποκτονία από πρόθεση, πράξη που έλαβε χώρα στις 07/07/2008 στην Άρτα σε βάρος ημεδαπού.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Συνελήφθη ημεδαπός για παράνομα τυχερά παίγνια στα Ιωάννινα:

Συνελήφθη στις 17/08/2011 βραδινές ώρες στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας ημεδαπός, ηλικίας 41 ετών, κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω δράστης κατελήφθη να έχει εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία σε κατάστημα – καφενείο ιδιοκτησίας του στα Ιωάννινα, εννέα (9) ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα, η οθόνη των οποίων απεικόνιζε το απαγορευμένο παίγνιο «τρίλιζα», πρόσφορο προς άμεση χρήση από τους θαμώνες του καταστήματος. Σε έρευνα που έγινε στο κατάστημα βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (1095) ευρώ στο μπαρ και το χρηματικό ποσό των 6 ευρώ σε τρία παιγνιομηχανήματα, ως προερχόμενο από τη διενέργεια των απαγορευμένων παιγνίων.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Συνελήφθη 34χρονη ημεδαπή για κατοχή ναρκωτικών ουσιών:

Συνελήφθη στις 17/08/2011 το πρωί στην Πρέβεζα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., μία ημεδαπή, ηλικίας 34 ετών, στην κατοχή της οποίας βρέθηκε και κατασχέθηκε σε έρευνα που της έγινε, ποσότητα κάνναβης βάρους (8,6) γραμμαρίων και ποσότητα κοκαϊνης βάρους (0,3) γραμμαρίων.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

 

Tags:

, , , , , , , , ,

Leave a Reply