ΕΛ.ΑΣ.: Ενημέρωση

Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή:

Συνελήφθη χθες (13/07/2011) το μεσημέρι στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.  μία 33χρονη ημεδαπή για κλοπή.

Ειδικότερα η δράστιδα την 13/07/2011 αφαίρεσε από ιατρείο πορτοφόλι ημεδαπού το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των δύο χιλιάδων τριακοσίων πενήντα (2.350) Ευρώ, κάρτες ανάληψης χρημάτων καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο. Στη συνέχεια μετέβη σε μηχάνημα ανάληψης χρημάτων Τράπεζας (Α.Τ.Μ.) και έκανε διαδοχικές αναλήψεις με τις κλεμμένες κάρτες συνολικού χρηματικού ποσού τριών χιλιάδων (3.000) Ευρώ, όπου και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίας.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ιωαννίνων ενώ τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας:

Συνελήφθη σήμερα (14/07/2011) πρώτες πρωινές ώρες στην Άρτα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας ένας 58χρονος ημεδαπός για απόπειρα κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα ο δράστης κατελήφθη επ’αυτοφώρω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας να ερευνά και να έχει προξενήσει εκτεταμένες φθορές σε διαμέρισμα ιδιοκτησίας ημεδαπής αφού προηγουμένως είχε παραβιάσει την κεντρική είσοδο του διαμερίσματος. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ό τι ο 58χρονος είχε διαρρήξει επίσης λίγο νωρίτερα άλλο διαμέρισμα της ίδιας πολυκατοικίας και είχε ερευνήσει όλους τους χώρους προκαλώντας εκτεταμένες φθορές.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Άρτας.

 

Tags:

, , , , , , , , , , ,

Leave a Reply