ΕΛ.ΑΣ.: Ενημέρωση

Aπόπειρα ληστείας σε Τράπεζα:

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό ενός (1) άγνωστου δράστη, ο οποίος χθες (04/08/2011) το μεσημέρι στα Ιωάννινα, έχοντας καλυμμένα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισήλθε σε τράπεζα ως πελάτης, επέδειξε απειλητικό σημείωμα στην ταμία για επικείμενο κίνδυνο ζωής προκειμένου να του δώσει χρήματα, πλην όμως μετά την κλήση της σε βοήθεια τράπηκε σε φυγή, χωρίς να αφαιρέσει χρήματα.

Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Τροχαίο ατύχημα:

Σήμερα (05/08/2011) πρώτες πρωινές ώρες, στα Ιωάννινα, Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 32χρονη συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 22χρονος, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του οδηγού του δικύκλου.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων.

Τροχαίο ατύχημα:

Χθες (04/08/2011) πρώτες πρωινές ώρες, στο Θεσπρωτικό Πρεβέζης, δίκυκλο οδηγούμενο από 27χρονο ημεδαπό παρέσυρε 20χρονη πεζή με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό της πεζής και του οδηγού του δικύκλου.

Προανάκριση για τις συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Θεσπρωτικού Πρεβέζης.

Σύλληψη ημεδαπού για αποσφράγιση καταστήματος:

Συνελήφθη, χθες (04/08/2011) το βράδυ, στη Λούτσα Πρεβέζης, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καναλλακίου Πρεβέζης, 41χρονος ημεδαπός, για αποσφράγιση καταστήματος.

Ειδικότερα, συλληφθείς κατελήφθη να λειτουργεί ως ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, έχοντας παραβιάσει την σφράγιση που είχε επιβληθεί με απόφαση του Δήμου Πάργας.

Σύλληψη ημεδαπής για αποσφράγιση καταστήματος:

Συνελήφθη, σήμερα (05/08/2011), στη Λούτσα Πρεβέζης, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καναλλακίου Πρεβέζης, 28χρονη ημεδαπή, για αποσφράγιση καταστήματος.

Ειδικότερα, συλληφθείσα κατελήφθη να λειτουργεί ως υπεύθυνη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, έχοντας παραβιάσει τη σφράγιση που είχε επιβληθεί με απόφαση του Δήμου Πάργας.

 

Tags:

, , , , , , , , ,

Leave a Reply