Εκλογές στη Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Πρέβεζας

Την παραίτησή τους τα τρία από τα πέντε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Πρέβεζας υπέβαλλαν χθες. Ο σκοπός της κίνησης αυτής είναι η προκήρυξη εκλογών ενωρίτερα κατά τρεις μήνες από ότι προβλέπει το καταστατικό.

Οι αποχωρούντες, φυσικά και συνεχίζουν να συμμετέχουν και να στηρίζουν την ΛΕΜΟΠ ενεργά και ενδεχομένως να είναι και ξανά υποψήφιοι με ίσως πιο δυνατή ομάδα στο εξής αφού το τελευταίο διάστημα αδικαιολογήτως το Διοικητικό Συμβούλιο στην πράξη είχε απομείνει με τρια μέλη.

Η εκλογική διαδικασία η οποία ορίστηκε για την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012 , θα λάβει χώρα στα γραφεία της ΛΕΜΟΠ στην οδό Σπηλιάδου 1 στην Πρέβεζα και θα αναδείξει τους άξιους συνεχιστές εως το 2015. Η λειτουργία της Λέσχης ΔΕΝ αναστέλλεται φυσικά και το πρόγραμμα εκδρομών και εκδηλώσεων συνεχίζει κανονικά. Τα μέλη του Δ.Σ. έπειτα από τις παραιτήσεις είναι οι: Παναγιώτης Παπανικολάου και Κων/νος Χούχλας.

Για όσους φίλους θέλουν να συμμετέχουν στις εκδρομές ή στις εκδηλώσεις μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλ. της ΛΕΜΟΠ 6945.017685 ή να επισκεφτούν τα γραφεία της στην οδό Σπηλιάδου 1 στην Πρέβεζα (Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή).

H ιστοσελίδα μας www.lemop.gr προς το παρόν δεν ενημερώνεται και σύντομα θα προβούμε στην πλήρη ανανέωσή της. Προς το παρόν οι φίλοι του διαδικτύου μπορούν να μας βρουν στο προφίλ: facebook.com/lemopre.

 

Tags:

, , , , , ,

Leave a Reply