Εγκαίνια του συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων

Το σύστημα κοινοχρήστων ποδηλάτων EasyBike του Δήμου Ιωαννιτών θα εγκαινιαστεί αύριο Σάββατο, στις δώδεκα το μεσημέρι. Τα εγκαίνια θα γίνουν από τον Δήμαρχο Φίλιππα Φίλιο στο Δημοτικό πάρκινγκ στα Λιθαρίτσια δίπλα από την 8η Μεραρχία.

Το σύστημα υλοποιήθηκε μέσω του προγράμματος CYCLO, είναι ένα από τα πλέον σύγχρονα και επιτρέπει στους πολίτες να χρησιμοποιούν τα κοινόχρηστα ποδήλατα κάνοντας χρήση μιας ειδικής ηλεκτρονικής κάρτας που θα προμηθεύονται από τα γραφεία του Δήμου.Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο υλοποίησης του ίδιου προγράμματος άλλα δέκα ποδήλατα τοποθετούνται στο Νησί.

Αύριο, στη διάρκεια της εκδήλωσης, θα παραδοθούν στους τυχερούς της κλήρωσης που έγινε στην κεντρική πλατεία τα οκτώ ποδήλατα που κέρδισαν.Δύο ακόμη ποδήλατα θα δοθούν στους νικητές του φωτογραφικού διαγωνισμού που βρίσκεται σε εξέλιξη στη σελίδα του Δήμου στο Facebook.

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 5 Οκτωβρίου. Εν τω μεταξύ, αύριο και την Κυριακή, με την υποστήριξη του Δήμου Ιωαννιτών διοργανώνονται από τον ΣΚΑΙ ποδηλατοδράσεις. Οι εκδηλώσεις αυτές κορυφώνονται την Κυριακή στις 11 το πρωί, στην Πλατεία Μαβίλη, με ποδηλατοβόλτα και άλλες παράλληλες δράσεις.

 

Tags:

, , , , ,

Leave a Reply