Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου: Πρόσκληση σε ομιλία

Διεπιστημονικό Κέντρο ΗπείρουΟμιλία με θέμα: “Κοινωνικο-οικονομική κρίση και επιπτώσεις στην οικογένεια, το παιδί και το σχολείο”, διοργανώνει το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου σε συνεργασία με τα Εκπαιδευτήρια Όλγας Ντότη – Οικονόμου και τα Δωδωναία Εκπαιδευτήρια.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα, την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 7:30 μ.μ. στο ξενοδοχείο Du lac, αίθουσα Δωδώνη και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Προσκεκλημένη ομιλήτρια η κ. Ελένη Λιβανίου, Phd Εκπαιδευτική Ψυχολόγος.

Η Ελένη Λιβανίου, ζει και εργάζεται στην Αθήνα από το 1991. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της με ειδίκευση στις μαθησιακές δυσκολίες, στα δευτερογενή ψυχολογικά προβλήματα καθώς και στα προβλήματα συμπεριφοράς στο χώρο του κανονικού σχολείου, στο Brighton University στην Αγγλία.

Κάτοχος Master και Ph.D. στον τομέα της Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας και τ. Διδάκτωρ του Sussex University, έχει αναπτύξει σημαντικό ερευνητικό και διδακτικό έργο, συνεργαζόμενη με πολλούς δημόσιους και ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς φορείς (Πανεπιστήμιο Αθηνών, Παιδικά Χωριά SOS, ΠΕΚΑΔΕ, Υπ. Παιδείας Κύπρου, International Open University Press, κ.ά.). Έχει λάβει μέρος σε πολυάριθμα πανελλαδικά και διεθνή συνέδρια, καθώς και σε επιμορφωτικά σεμινάρια για εκπαιδευτικούς.

Το διάστημα 1993-2002 διετέλεσε Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Δυσλεξίας (ΕΕΔ), με την οποία εξακολουθεί να συνεργάζεται ως επιστημονική σύμβουλος. Συνεργάτης από το 1993 της Ειδικής Διαγνωστικής Θεραπευτικής και Ερευνητικής Μονάδας “Σπ. Δοξιάδης”, από το 1995 μέχρι σήμερα είναι υπεύθυνη του τμήματος Μαθησιακών Δυσκολιών του Ιδρύματος “Σπ. Δοξιάδης – Έρευνα για το παιδί”.

Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου
Λογοθεραπεία – Εργοθεραπεία – Ψυχολογική Στήριξη
Διοργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων
Κερκύρας 5, Σεισμόπληκτα
45332 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Πληροφορίες: 26510.67320 – 6986.180630
Σελίδα στο facebook: www.facebook.com/Diepistimoniko.gr
Μπορείτε να μας κάνετε add: www.facebook.com/Diepistimoniko.B
Ακολουθήστε μας στο twitter: twitter.com/DiepistimonikoK
Κανάλι στο youtube: www.youtube.com/DiepistimonikoKentro
e-mail: diepistimoniko.kentro@gmail.com
ιστοσελίδα: www.diepistimoniko.gr

 

Tags:

, , ,

Leave a Reply