Διάθεση σχολικού υλικού σε σχολεία των Ιωαννίνων και Μετσόβου

Σχολικό υλικό σε τέσσερα Δημοτικά Σχολεία των Δήμων Ιωαννιτών και Μετσόβου διατέθηκε χθες (13/09/2012) από την Περιφέρεια Ηπείρου. Η παράδοση έγινε από τον Αντιπεριφερειάρχη, αρμόδιο για θέματα Υγείας κ. Οδυσσέα Πότση, παρουσία και της προϊσταμένης της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας κ. Γ. Καραγιώτη.

Παράλληλα, συνεχίζεται η συλλογή μεταχειρισμένου σχολικού υλικού (σχολικές τσάντες, κασετίνες, χάρακες, στυλό, μολύβια, υλικό ζωγραφικής, κλπ) από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Ηπείρου, πρωτοβουλία που ξεκίνησε στις 6 Σεπτεμβρίου. Στόχος είναι η ανακούφιση οικογενειών στις δύσκολες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες που περνάει η ελληνική κοινωνία και η αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών που έχουν τα παιδιά ευπαθών κοινωνικών ομάδων της σχολικής ηλικίας.

Το υλικό συλλέγεται από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας, καθημερινά στα γραφεία 128 – 129, στο ισόγειο του κτηρίου της Περιφέρειας, πλατεία Πύρρου 1, Ιωάννινα (πρώην Νομαρχιακό Μέγαρο), από 8:00 πμ. έως 14:00 πμ. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 26510.87128 – 26510.87129

 

Tags:

, , , , , , ,

Leave a Reply