ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων: “Λιωμένο βούτυρο”

Η «Φθινοπωρινή αυλαία στο δημοτικό θέατρο» που οργανώνει το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων με τη συνεργασία του Πνευματικού Κέντρου συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα με την ανατρεπτική κωμωδία του Σάκη Σερέφα «Λιωμένο Βούτυρο» που παρουσιάζει η Εταιρεία Θεάτρου Χώρος.

Οι δύο παραστάσεις του έργου θα δοθούν σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή με ώρα έναρξης 9.00 μ.μ. στο δημοτικό θέατρο Ιωαννίνων (Μετσόβου και Ακτής Μιαούλη γωνία, «παλαιά σφαγεία»). Προπώληση εισιτηρίων γίνεται στο κατάστημα «Public» και στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών. Τιμή εισιτηρίου προπώλησης: 10,00 € γενική είσοδος. Τιμή εισιτηρίου ταμείου: 15,00 €, φοιτητικά: 10,00 €.

Το «Λιωμένο Βούτυρο» μετά την μεγάλη επιτυχία στο Εθνικό Θέατρο και την Πειραματική Σκηνή Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Συντελεστές της παράστασης είναι:
– Κείμενο: Σάκης Σερέφας,
– Δραματουργική Επεξεργασία: Έλενα Μαυρίδου,
– Σκηνοθεσία: Σίμος Κακάλας,
– Σκηνικά – κοστούμια: Κέννυ Μακ Λέλλαν
– Μουσική: Νίκος Βελιώτης
– Μάσκες: Μάρθα Φωκά
– Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλλης.
– Παίζουν οι ηθοποιοί: Σίμος Κακάλας, Δήμητρα Κούζα, Έλενα Μαυρίδου.

Η παράσταση αυτή έχει λάβει Έπαινο σκηνοθεσίας από την Ένωση Ελλήνων Κριτικών, καθώς και βραβεία Καρόλου Κουν και Μελίνας Μερκούρη για την ερμηνεία της Έλενας Μαυρίδου. Διεύθυνση παραγωγής: Στέλα Τενεκετζή.

Το φεστιβάλ «Φθινοπωρινή αυλαία στο δημοτικό θέατρο» θα ολοκληρωθεί στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας με τρεις παραστάσεις του έργου «Βρυκόλακες» του Ερρίκου Ίψεν. Χορηγοί επικοινωνίας του φεστιβάλ: Δημοτικό Ραδιόφωνο, ΕΡΑ – ραδιοφωνικός σταθμός Ιωαννίνων.

 

Tags:

, , , , , , , , , , ,

Leave a Reply