Δήμος Πάργας: Ανακοίνωση

Ο Δήμος Πάργας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«« Έργο 13,5 Εκατομμύρια ευρώ για το Αποχετευτικό του τέως Δήμου Πάργας:

Ο Δήμαρχος Πάργας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να πληροφορήσει τους πολίτες του Δήμου, ότι επιλέχθηκε για χρηματοδότηση από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Ηπείρου του ΕΣΠΑ το έργο “Αποχέτευση Δημοτικών Διαμερισμάτων και Οικισμών του τέως Δήμου Πάργας”.

Το έργο αφορά ποσό 13,5 εκατομμύρια ευρώ περίπου και περιλαμβάνει την Δημοτική Ενότητα της Πάργας και συγκεκριμένα τις Τοπικές Κοινότητες της Αγιάς, Ανθούσας, Αγίας Κυριακής καθώς και τις παραλίες Βάλτου και του Λίχνου.

Το αποχετευτικό δίκτυο που θα δημιουργηθεί θα συνδεθεί με τον βιολογικό καθαρισμό της Πάργας, θα λύσει τα περιβαλλοντικά προβλήματα των υγρών αποβλήτων και θα δημιουργήσει βασική υποδομή για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Ευχαριστούμε την Κυβέρνηση, τους Υπηρεσιακούς Παράγοντες, την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την κ. Μπάστα, Γενική Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτ. Μακεδονίας για την στήριξη της, που οδήγησαν στην ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ καθώς επίσης τον κ. Καχριμάνη, Περιφερειάρχη Ηπείρου για την τελική υπογραφή και έγκριση του έργου. »»

 

Tags:

, , , , , , , ,

Leave a Reply