Δήμος Ιωαννιτών: Πρώτη σύσκεψη της ομάδας ΕΣΠΑ

Δημαρχείο ΙωαννίνωνΗ πρώτη σύσκεψη της ομάδας που έχει συσταθεί στο Δήμο Ιωαννιτών πραγματοποιήθηκε σήμερα. Στη σύσκεψη μετείχαν ο Δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος, ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Μασσαλάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος Θανάσης Μανταλόβας, η ειδική σύμβουλος του Δημάρχου Έλλη Κοιλάκου και οι Διευθυντές Τεχνικών Υπηρεσιών Ορέστης Μπρίκος, Προγραμματισμού Νατάσα Πουλογιάννη και ΔΕΥΑΙ Κώστας Γιωτάκης.

Στόχος της ομάδας είναι η στενή παρακολούθηση των έργων και η αποτελεσματική παρέμβαση για την απρόσκοπτη υλοποίηση του προγράμματος, ενός από τα μεγαλύτερα που έχουν εγκριθεί σε ολόκληρη τη χώρα.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες τα έργα θα κατηγοριοποιηθούν ώστε να υπάρχει πλήρης και σαφής εικόνα όλων, σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου και τις ΔΕΥΑΙ, ανεξάρτητα από τον φορέα που τα υλοποιεί, ώστε όπου διαπιστώνονται προβλήματα ή καθυστερήσεις να υπάρχει άμεση παρέμβαση.

Στη σημερινή συνάντηση η συζήτηση επικεντρώθηκε κυρίως στα έργα ύδρευσης κι αποχέτευσης και εξετάστηκαν τρόποι ώστε στο σύνολό τους να καταστούν λειτουργικά.

«Υλοποιούμε ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα σε όλη τη χώρα. Απαιτεί και πολύ στενή παρακολούθηση και εγρήγορση τόσο του πολιτικού δυναμικού του Δήμου όσο και των υπηρεσιών μας. Η ομάδα που έχει συγκροτηθεί θα συνέρχεται ανά τακτά διαστήματα ώστε να υπάρξει η μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα», υπογράμμισε ο Δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος μετά την ολοκλήρωση της πρώτης σύσκεψης.

 

Tags:

, , , , ,

Leave a Reply